Napi horoszkóp 2023. 02. 11.: A bokros teendők napja

nlc | 2023. Február 11.
A szombat sok csillagjegy számára egyáltalán nem a pihenésről szól.

Kos

A napi horoszkóp szerint a nehéz péntek után rád férne egy lazább nap, de az nem a mai lesz. Ugyan ma nem lesz annyi dolgod, mint tegnap, de lazításra esélyed sincs. De ne aggódj, már csak a mai napot kell kibírnod valahogy, a vasárnap könnyebbnek ígérkezik.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Nehezen indul a reggel, nagyon elfáradtál tegnap. Kezd a napot egy nagy bögre kávéval és egy frissítő zuhannyal. Most nem a munkahelyi, hanem az otthoni teendők, amik beosztják minden egyes perced.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Egy kicsit könnyebbnek tűnik számodra a mai nap, de csak tűnik. Méghozzá azért, mert olyan feladatokat kapsz, amelyek tényleg a te asztalod. Egy családtagod segítségre szorul majd, ne utasítsd el, mert te is kerülhetsz még hasonló helyzetbe.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Zsúfolásig vagy a teendőkkel. Ha teheted, az otthoni teendőkben kérj segítséget. Egyszerre egy dologra koncentrálj, abból nem lehet baj.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Egy siker küszöbén általában elönti az embert az elégedettség és legszívesebben hátradőlne és élvezné a hangulatot. Ez természetes és szükséged is van most egy kis lazításra, ünneplésre, de ne feledkezz meg arról sem, hogy ez még csak egy részeredmény. Ne veszítsd el a motivációdat félúton!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

(Fotó: Getty Images/Michael H)

Szűz

Fáradtnak érzed magad, a péntek szinte minden erődet leszívta. Igyál kávét vagy menj ki egy kicsit a friss levegőre, jót fog tenni. Ha végképp úgy érzed, hogy a mai teljesítményed a nullával egyenlő, akkor kuckózz be a tévé elé.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Nehezen ébredsz ma reggel, valószínűleg a nehéz tegnapi munkanap okozza. Ma hasznos információkat szerezhetsz egy találkozó, vagy egy rendezvény során és ezek közül egy erősen megragadhatja a képzeletedet. Mivel te általában már részinformációkból is képes vagy ráérezni a lényegre, most egy olyan ötlet körvonalazódhat benned, amivel elsőként tudsz jó választ adni egy kihívásra.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Kicsit fáradtnak érzed magad és úgy tűnik, mintha egy kis nátha le akarna dönteni a lábadról. Ha teheted, inkább ma maradj ágyban. Vegyél vitaminokat és igyál sok folyadékot, talán megelőzheted a nagyobb bajt.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Fordulatos szombat vár rád, rengeteg a munka, amit nem halogathatsz. Ma mindent el kell végezned, amit csak lehet, mert különben feltorlódik előtted és még a vasárnapot is munkával kell töltened.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Könnyen ébredsz, mégis nehéz nap vár rád. Tele vagy energiával, így száz százalékon pörögsz, ez pedig teljesítményeden is meglátszik. Otthon is lesz időd egy kis házimunkára. Túlzásba azonban ne ess, inkább pihenj rá a jövő hétre.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Nagyon nyűgösen ébredsz reggel, pedig időben lefeküdtél aludni tegnap. Lehet, hogy többet szunyókáltál a megszokottnál, így ez az oka a nehéz ébredésnek. Egy bögre kávé és a friss levegő majd felébreszt, így semmi nem szabhat határt teljesítményednek.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Az elmúlt napok érzelmileg egy kissé legyengítettek, így a mai nap már biztosan nagyon vágysz egy kis ölelésre, gyengédségre. Ehhez pedig csak ki kell tárnod a karodat valaki felé, aki melletted áll. A kérdés az, hogy miért nem teszed meg ezt sokkal gyakrabban?

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version