Napi horoszkóp 2023. 02. 19.: A türelem napja

nlc | 2023. Február 19.
Ma nem árt a csillagjegyeknek egy kis türelmet tanúsítaniuk.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma olyan sokan és olyan sokat beszélnek körülötted, hogy úgy érzed be kell fognod a füled, hogy el tudd végezni a mai napra eltervezett feladataid. Ne bosszantsd magad a többiek viselkedésén, teljesen felesleges. Ez egy ilyen nap, ma rendkívül türelmesnek kellene lenned.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A mai nap megterheli a szervezetedet. Figyelned magadra, nehogy lerobbanj, ugyanis sokkal fogékonyabb lehetsz a légúti betegségekre. Kúráld magad, pihenj sokat és egyél sok gyümölcsöt, ilyenkor kell a vitamin.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma kifejezetten kedvet érzel a szellemileg inspiráló beszélgetésekre, amelyhez találsz is megfelelő partnert. Felcsigázhatnak téged a másik fél ötletei, így azonnal bele is fognál azok megvalósításába.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma egy nagyon vonzó emberrel hozhat össze a sors. Ha párkapcsolatban élsz, legyél józan, higgadt és megfontolt, nem szabad bedőlnöd a külsőségeknek. Te is pontosan tudod, a fess és megnyerő külső nem mindig takar valódi érzelmeket. Ha még keresed az igazit, adhatsz egy esélyt magadnak.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Vasárnap mindenki a határaid feszegeti, így szükséged lesz a türelmedre. Értelmetlen és csúnya vitába keveredhetsz, ha nem vagy kellően óvatos és nyugodt. Ma semmi és senki sem érhet annyit, hogy kibillentsen a nyugalmadból, ráadásul egyáltalán nem valószínű, hogy te jössz ki jól ebből a nézeteltérésből.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

(Fotó: Getty Images/Tara Moore)

Szűz

Ma a pénz okozhat neked némi fejtörést. Lehet, hogy olyasmit vennél meg, amire nagyon vágysz a szíved mélyén, de ugyanakkor azt is tudod, hogy nem engedheted meg magadnak. Nagyon erős lehet a csábítás, így nem lesz könnyű ellenállnod.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma csupa olyan emberrel hozhat össze a sors, akik gorombának és nagyon kellemetlennek tűnnek. Ha valaki a nem a megfelelő hangnemben kér tőled valamit, annak nyugodtan mondj nemet.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Vasárnap nagyon óvatosan kellene fogalmaznod, ugyanis akaratlanul is kikotyoghatsz olyasmit, amit egyáltalán nem kellene. Emellett pedig kínos szituációba is kerülhetsz miatta, amit kimagyarázni is nagyon nehéz lenne.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma jókedvűnek és lelkesnek érzed magad. Ugyanakkor ma többen is lehetnek, akik szinte szánt szándékkal tönkre akarják tenni a napod. Az ilyen jellegű megjegyzéseket nyugodtan engedd el a füled mellett, nem éri meg időt és energiát pazarolni rájuk. Pontosan a jókedveddel bosszanthatod őket a legjobban.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma sokkal nyitottabban reagálsz mindenféle ötletre, változásra, mint eddig bármikor. Ezzel a nyitottsággal másoknál is nyitott fülekre találhatsz. Figyelj oda másokra, ugyanis így a többiektől is visszakapod majd ezt. Csapatban pedig sokkal többre juttok, mint egyedül.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma sokkal jobban érzed magad, mint a hét bármely napján. Visszatér a jó hangulatod, lazább is vagy, illetve az ötleteid is sziporkáznak. Tölts minél több időt a szabad levegőn. Érdemes lenne kicsit egyedül vagy a kutyáddal sétálgatni, így rendbe szedheted gondolataidat is.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma jól tennéd, ha nem vásárolnál semmit. A legjobb lenne, ha még pénzt sem vinnél magaddal, vagy csupán annyit, amennyire feltétlenül szükséged van. Hirtelen felindulásból olyasmit is megvehetsz, aminek semmi értelme. Most nem teheted meg, hogy kidobd a pénzt az ablakon.

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version