Napi horoszkóp 2023. 02. 20.: Kevésbé sem könnyű hétkezdés

nlc | 2023. Február 20.
Valahogy a hétfők nem könnyűek…most sem lesz túl felemelő egy-két csillagjegy számára a hét első napja.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma igyekezz higgadt maradni. Ha elveszíted a türelmedet, annak ugyanis garantáltan vita és veszekedés lesz a vége. Ez pedig sem neked, sem másnak nem lesz jó. Téged is csak a lelkiismereted furdalna, mert olyasmit mondtál, amit valójában nem akartál, csupán a düh beszélt belőled.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Nem kifejezetten vagy a legjobb passzban ma. Sőt, könnyen lehet, hogy bujkál benned a megfázás, a betegség. Jelents beteget, inkább maradj otthon és pihend ki magad, ha nem, legalább a munkahelyeden kerüld a feszültséget.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Hétfőn – talán a csillagjegyek közül egyedül neked – igazán nem lehet okod a panaszra. Nagyszerű napod lesz ma, igazán jól alakul minden. Könnyednek és rendkívül felszabadultnak érezheted magad. Arra azért oda kell figyelned, hogy csakis annyit beszélj, amennyit feltétlenül szükséges.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma ki kellene szellőztetni a fejedet. Ma ugyanis hajlamos lehetsz nagyon sokat agyalni, amellyel bizony teljesen lefárasztod az elmédet és a lelkedet. Következetesnek kell lenned, mert csak úgy érhet véget ez a mai nap viták és ordibálás nélkül.

Még több horoszkóp Rákoknak:

(Fotó: Getty Images/Klaus Vedfelt)

Oroszlán

Hétfőn a kíváncsiságod nagyon erős lehet, ezért mindenről tudni szeretnél, ami a környezetedben zajlik. Van azonban, ami egyáltalán nem tartozik rád. Maradj ki a vitás helyzetekből, ezzel mind magadnak, mind pedig a környezetednek szívességet tehetsz.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Mindig vannak és lesznek is a környezetedben, akik másként gondolkodnak, másként fogalmaznak, mint te. Ezen nem érdemes bosszankodnod, hiszen épp ettől színes a világ. Barátkozz meg a gondolattal, hogy senki nincs ellened csak azért, mert más a véleménye, mint a tiéd.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma lehetnek néhányan, akik téged okolnak bizonyos dolgokért. Nem szabad megsértődnöd ezeken a megjegyzéseken, fogadd őket inkább építő kritikaként. Néhány nap múlva pontosan érteni fogod, hogy mit és miért mondtak neked.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Sokkal többet tudsz a többieknél, hiszen tájékozottabb vagy, mint ők. Hétfőn egyenesen tilos meggondolatlanul fogalmaznod. Ezt nagyon jegyezd meg!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma könnyedén kimaradhatsz minden konfliktusból. Szóval, csukd be a füled és ne foglalkozz semmivel, csak a munkáddal. Kényszert érezhetsz arra, hogy elmond a véleményed, de ma jobb, ha csak kívülről szemléled az eseményeket.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma kifejezetten bosszant, hogy néhányan nem képesek önálló döntéseket hozni a környezetedben. Azonban nem te vagy az, akinek dönteni kell helyettük. Azt viszont nyugodtan elmondhatod, hogy te mit tennél az ő helyében, abból ugyanis nem lehet baj. A megoldást ne add a szájába, csak inspiráld őt a döntésben.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma nagyon izgalmas és inspiráló beszélgetések és megbeszélések várnak rád. Nyitott vagy és befogadó, ma pedig olyan partnerekkel találkozhatsz, akik szintén hozzád hasonlóan gondolkodnak. Önmagában már a találkozás is nagyon sokat dob a hangulatodon. Magad is meglepődsz, mennyire jó napod van.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ha ma tanácsra van szükséged, olyan emberek segítségét kérd, akikben valóban megbízol. Akik rád akarják erőltetni az akaratukat, azokat messziről kerüld el. Inkább csak inspirációt és ötleteket szerezz.

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version