Napi horoszkóp 2023. 02. 24.: Nehéz hétzárás

nlc | 2023. Február 24.
A hét utolsó napja sem ígérkezik nagyon egyszerűnek.

Kos

A napi horoszkóp szerint enyhén szólva sem állítható, hogy pénteken jó formában leszel. Az legalább pozitív hír, hogy a munkádhoz, a karrieredhez kapsz mostantól egy nagyobb lökést. Ma csak végezd úgy a munkád, ahogy szoktad.

Még több horoszkóp Kosoknak:

(Fotó: Getty Images)

Bika

Ma nem lesz könnyű megértetni magad. Valójában különösebb erőfeszítéseket sem kéne tenned rá, ehelyett inkább nézd át a terveidet és a határidős feladatokat ismét. Ma olyasmit vehetsz észre, ami korábban elkerülhette a figyelmed. Ezzel pedig, sok felesleges kört spórolhatsz magadnak.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Rendkívül mozgalmas napra számíthatsz. Ne lepődj meg, ha egyre több régi emlék és még több régi ismerős vagy kolléga kerül elő a semmiből. Valószínűleg van még velük valami dolgod.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Nem úgy indul számodra a nap, ahogy azt szeretnéd. Sokan sokfélét mondanak neked, ami kicsit össze is zavarhat téged és azt sem tudod, hogyan kéne kihámoznod a rengeteg információ közül az igazságot.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma a háttérben kell maradnod, bármennyire is szereted, ma nem körülötted forog a világ. Úgy végezd a munkád, mintha ott se lennél, csak csendben és nyugodtan. Ma sokkal jobban jársz, ha nem hívod fel a többiek figyelmét magadra.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A hét utolsó napja olyan múltbéli eseményeket hoz elő, amire nem készültél fel vagy amiről azt gondoltad, hogy már régen lezártad. Nagyon úgy tűnik, ezt a problémát inkább csak a szőnyeg alá söpörted megoldás helyett.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma légy nagyon körültekintő, válogasd meg, kinek szavazol bizalmat és kinek adsz a véleményére. Rengeteg információ és pletyka is megtalál majd, amelyeknek egyáltalán nem kéne hitelt adnod. Másoknak továbbadni pedig főleg nem, ugyanis a végén te járhatsz pórul.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

A hét utolsó napján valamilyen múltbéli eseményt kell a helyére tenned. Szerencsére van még időd mindent nagyon alaposan átgondolni. Ne kapkodj és ne siess el semmit. Ez a beszélgetés várhat, ugyanis partnered ma nem alkalmas egy komoly beszélgetésre.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Nem lesz könnyű számodra a péntek, ha családi vonatkozású problémákat kell megoldanod. Sajnos félreértésekre, vitákra kell számítanod, ezért jobban is teszed, ha most inkább ráhagyod arra, aki kezdeményezi mindezt.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma türelmetlenebbé válhatsz, vagy ami még kevésbé jellemző rád, egyre inkább érdekelni kezdenek a különböző pletykák. Maradj megbízható, szavahihető és titoktartó típus, aki mindig is voltál.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ha pénzügyi tanácsra lenne szükséged, akkor mindenképpen várj a döntéssel még néhány napot. A péntek ugyanis nem az a nap, amikor használható javaslatokat kapsz, de az is lehet, úgy megpörget a szakértő, hogy azt sem tudod, merre van az előre.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A hét utolsó napján nagyon sokat gondolsz a múltra, amivel addig semmi baj sincs, amíg nem ragadsz bele az emlékezésbe. Arra azonban, oda kell figyelned, hogy csak a szép emlékekre koncentrálj, a többi ugyanis most többi csak felkavarná a lelkedet.

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version