Napi horoszkóp 2023. 02. 25.: Kevésbé könnyed szombat

nlc | 2023. Február 25.
Nehéz hét után, a hétvége sem ígérkezik túl könnyűnek a csillagjegyeknek.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma teljesen olyan vagy, mint aki téli álmot alszik. Kedvetlen, enervált lehetsz egész nap, sőt, még a hangulatod sincs a helyzet magaslatán. Rád férne most néhány nap pihenés és lazítás. A mai napot például szánd erre.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A mai nap egyik nyertese kétségkívül te vagy. Ma érdemes tervezned és előre gondolkodnod. A terveid a magad ütemében és rendjében csináld, de a megfelelő kommunikációnak ma is fontos szerepe lesz.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Számodra kifejezetten nehézkes napnak indul a szombat. Úgy érzed, ólomlábakon jársz és nem találod a helyedet. Lassúnak és körülményesnek érzed magad. Be kell látnod, hogy a mai nap ilyen, ne is próbálj az árral szemben úszni.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma hajlamos lehetsz úgy érezni, hogy mindenki ellened fordul és mindenki túlzottan szigorúan bírál téged, pedig nem teljesen így van. Bármit is mondanak neked a többiek, ne vedd támadásnak. Hétvége van, inkább pihenj, töltődj!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

A mai nap nagyon fontos szerepe lesz a fegyelemnek. Céltudatosan kell haladnod a rád bízott feladatokkal, ne engedj a kísértésnek. Jobb, ha ma teljesen láthatatlan maradsz, ne akarj belefolyni mások magánéletébe, csinálj úgy, mintha senki nem is lenne körülötted.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

(Fotó: Getty Images/Prostock-Studio)

Szűz

Ma ne foglalkozz a környezeteddel, a panaszkodásokat pedig meg se halld. A többiek problémája nem kell, hogy a te problémád legyen. Ez pedig ma kifejezetten igaz.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma semmiképp ne adj hitelt egyetlen információnak se, legalábbis addig ne, amíg nem ellenőrizted azt. Könnyen lehet, hogy a hírvivő sem az igazságot mondja, ő is csak valamilyen félreértés áldozata lett.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Jól tennéd, ha ma sokat kérdeznél. Ne alkoss magadban véleményt előre semmiről és senkiről, előbb mindenképpen kérdezd. A válaszokból nagyon gyorsan összeáll majd a teljes kép, ami segít tisztábban látni a dolgokat.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Családod valamelyik tagja nagyon felidegesíthet téged a folyamatos akadékoskodásával. Engedd el a mondandóját a füled mellett, ma nem tehetsz mást. Persze, mondhatod azt is, hogy nem alkalmas ez a beszélgetés és majd visszatértek rá pár nap múlva.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A többiekkel ellentétben te nem is érzed olyan nagyon nehéz napnak a szombatot. Ennek oka valószínűleg az, hogy sokkal szívósabb és kitartóbb vagy mindenkinél és azt is megszoktad már, hogy bármikor hozhat számodra az élet nehézségeket, akadályokat.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma te sem találod a helyed, de ez egyáltalán nem véletlen. Úgy érzed, az életed nagy változás előtt áll, ez pedig feszültséget kelt benned. Légy optimista, ugyanis nincs okod keseregni, mostantól minden csak jobb és jobb lesz.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Mivel rendkívül érzékeny típus vagy, ezért gyakran megérzed a változásokat. Ma különösen furcsa érzéseid támadnak. Még nem sejted, mi van a levegőben, de nem kell aggódnod, idén csakis jó dolgok várnak rád.

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version