Napi horoszkóp 2023. 03. 04.: Laza szombat

nlc | 2023. Március 04.
Van, akinek érdemes végig gondolni, mit cselekszik, van, akinek egész jól sül el a szombati napja.

Kos

Szombaton nagyon jól tennéd, ha nem vásárolnál semmit. A legjobb lenne, ha még pénzt sem vinnél magaddal, vagy csupán annyit, amennyire feltétlenül szükséged van. Hirtelen felindulásból olyasmit is megvehetsz, aminek semmi értelme.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma sokkal jobban érzed magad, mint a hét bármelyik napján. Visszatér a jó hangulatod, lazább is vagy, illetve az ötleteid is sziporkáznak. A hétvégén tölts minél több időt a szabad levegőn.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma sokkal nyitottabban reagálsz mindenféle ötletre, változásra, mint eddig bármikor. Ezzel a nyitottsággal másoknál is nyitott fülekre találhatsz. Figyelj oda másokra, ugyanis így a többiektől is visszakapod majd ezt.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma jókedvűnek és lelkesnek érzed magad. Ugyanakkor ma többen is lehetnek, akik szinte szánt szándékkal tönkre akarják tenni a napod. Az ilyen jellegű megjegyzéseket nyugodtan engedd el a füled mellett, nem éri meg időt és energiát pazarolni rájuk.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma nagyon óvatosan kellene fogalmaznod, ugyanis akaratlanul is kikotyoghatsz olyasmit, amit egyáltalán nem kellene. Emellett pedig kínos szituációba is kerülhetsz miatta, amit kimagyarázni is nagyon nehéz lenne.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma csupa olyan emberrel hozhat össze a sors, akik gorombának és nagyon kellemetlennek tűnnek. Ha valaki a nem a megfelelő hangnemben kér tőled valamit, annak nyugodtan mondj nemet. Nem kell mindig mindenkinek a kedvére tenni.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma a pénz okozhat neked némi fejtörést. Lehet, hogy olyasmit vennél meg, amire nagyon vágysz a szíved mélyén, de ugyanakkor azt is tudod, hogy nem engedheted meg magadnak. Nagyon erős lehet a csábítás, így nem lesz könnyű ellenállnod.

Még több horoszkóp Mérlegekenek:

Skorpió

Ma mindenki a határaid feszegeti, így szükséged lesz a türelmedre. Értelmetlen és csúnya vitába keveredhetsz, ha nem vagy kellően óvatos és nyugodt. Ma semmi és senki sem érhet annyit, hogy kibillentsen a nyugalmadból, ráadásul egyáltalán nem valószínű, hogy te jössz ki jól ebből a nézeteltérésből.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Szombaton egy nagyon vonzó emberrel hozhat össze a sors. Ha párkapcsolatban élsz, legyél józan, higgadt és megfontolt, nem szabad bedőlnöd a külsőségeknek. Te is pontosan tudod, a fess és megnyerő külső nem mindig takar valódi érzelmeket.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma kifejezetten kedvet érzel a szellemileg inspiráló beszélgetésekre, amelyhez találsz is megfelelő partnert. Felcsigázhatnak téged a másik fél ötletei, így azonnal bele is fognál azok megvalósításába.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

A mai nap megterheli a szervezetedet. Figyelned magadra, nehogy lerobbanj, ugyanis sokkal fogékonyabb lehetsz a légúti betegségekre. Biztosan nem szeretnél bekapni semmilyen vírust, bacilust.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Szombaton olyan sokan és olyan sokat beszélnek körülötted, hogy úgy érzed be kell fognod a füled. Ne bosszantsd magad a többiek viselkedésén, teljesen felesleges. Ez egy ilyen nap, ma rendkívül türelmesnek kellene lenned.

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version