nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. 03. 11.: Az érzelmeken a fókusz

Napi horoszkóp 2023. 03. 11.: Az érzelmeken a fókusz

A csillagjegyek egy igazán érzelmesek.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma érzelmesebb leszel, mint a hét többi napján. Érzed a változást, amitől tartasz ahelyett, hogy várakozásokkal telve tekintenél elé. Nem kell aggódnod, nincs ok a félelemre.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Kicsit frusztráló lehet számodra a mai nap. Rengeteg feladatod van, emellett pedig még olyanokat is kapsz, amiket már egyszer megcsináltál. Ez felbosszant téged, hiszen olyan dolgokkal kell foglalkoznod, amiket te már lezártál.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma valóban kedved van beszélgetni másokkal és együtt ötletelni is. Csapatjátékos vagy, így nem okoz gondot, ha valakivel együtt kell dolgoznod. Azonban arra figyelj, hogy nem kell minden gondolatod megosztanod másokkal.

Még több horoszkóp Ikreknek:

NApi horoszkóp 2023.03.11.

(Fotó: Getty Images/Westend61)

Rák

Ma jobban érzed magad, mint a hét eddigi napjain. De a mai nap sem lesz teljesen tökéletesen, hisz sokan szólnak majd hozzád. Ne sértődj meg és ne is vágj vissza! Tégy úgy, mintha nem értenéd, mit mondanak, ezzel elkerülheted a vitákat.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma egy olyan téma kerülhet elő a pároddal, amit már lezártnak tekintettetek. Legalábbis ezt hitted. Kérdezd meg tőle, hogy ez most miért fontos és miért akarja újra megbeszélni veled. Légy megértő, így elkerülhetitek a veszekedést.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma érzelmes hangulatban leszel, igyekszel átértékelni kapcsolataidat. Szívügyekben ne dönts érzelmek nélkül, mert hatalmas hibát követnél el. Gondolj át mindent alaposan.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma gondold át újra az idei terveidet. Engedd el azokat, amikkel a két hónap alatt nem haladtál, csak azzal foglalkozz, ami igazán fontos számodra. Állíts fel egy sorrendet és tervezd meg, hogy mit mikorra szeretnél megvalósítani.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Ma egy rég nem látott ismerősöd térhet vissza az életedbe. Ez a találkozás azonban, téged egyáltalán nem tesz boldoggá. Olyan érzésed van, hogy valamit akar tőled.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma egy régi téma kerülhet megint napirendre. Bosszankodás helyett tekints rá új lehetőségként, amit talán azért kaptál, mert javíthatsz a dolgokon vagy újrakezdheted őket.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Hamarosan pénz áll a házhoz, ez pedig felvillanyoz téged. Már ma szövögeted is terveidet, de ne kapkodj el semmit. Nem kell minden pénzt egyszerre elköltened, jól fog jönni még később is.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Végre fellélegezhetsz. Amiről az elmúlt napokban hallgattál, azt most mind kimondhatod. Ez egy vissza nem térő lehetőség, mindenképpen élned kell vele. A következő napok nagyon pozitívak lesznek a számodra.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Keresed a szavakat, fogalmad sincs, hogy kivel hogyan kommunikálj. Ez csak egy átmeneti állapot, nincs okod az aggódásra. Ma inkább vonulj félre, végezd csendben a munkád.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top