Napi horoszkóp 2023. 03. 18.: Mozgalmas szombat

nlc | 2023. Március 18.
Nem lesz egy könnyű nap a szombati a csillagjegyeknek.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma könnyedén vitás szituációkba csöppenhetsz, feltéve, ha nem vagy elég körültekintő. A legjobb az lenne, ha kimaradnál ezekből, mintha ott se lennél. Ugyan passzívnak érezheted magad, de ma jó szolgálatot teszel magadnak ezzel.

Még több horoszkóp Kosoknak:

(Fotó: Getty Images/Tara Moore)

Bika

Kifejezetten szerencsésnek érezheted magad, ugyanis téged a feszültségek teljesen elkerülnek. Ezáltal megőrizheted nyugalmadat és jó kedved. Kisugárzásoddal sokakat az ujjad köré tekerhetsz.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma rendkívül bizakodó lehetsz, minden okod megvan rá. Mindenkivel megtalálod a közös hangot és elsimíthatod a köztük lévő vitákat is. Békebíró azért ne akarj lenni, ezt a szerepet inkább hagyd meg másnak.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma a családodban akadhatnak problémák. Legyen bármilyen nehéz dolgod, te is tudod, hogy ez egy múló pillanat. Ne borulj ki és ne vessz össze a többiekkel, mert abból semmi jó nem sülhet ki. Minden rendbe fog jönni, hagyd egy kicsit lenyugodni a dolgokat és lehiggadni a többieket.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Akkor tennél a legjobban, ha némasági fogadalmat tennél. Ne csak tegyél, hanem tartsd is be. A családon belül olyan konfliktusok vannak kilátásban, amikbe jobb lenne nem beleavatkoznod.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Nagyon vigyázz a bankkártyádra és a pénztárcádra. Ha lehet, akkor csak annyi pénzt vigyél magaddal, amennyire valóban szükséged van. Így elkerülheted a bajt.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

A mai napon a családod okozhatja a legnagyobb bosszúságot. Mindenki téged zaklat a problémáival, így dolgozni sem igazán hagynak, pedig van bőven teendő a ház körül. A mai nap jelszava: a türelem rózsát terem.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Szerencsés helyzetben lehetsz,ugyanis a feszültségekből és ellentétekből kimaradsz. Ma csak figyeld a körülötted zajló eseményeket, semmiképp se legyél a részük. Vond le a tanulságot, a későbbiekben még kamatoztathatod azt.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Téged közvetlenül nem érint a mai konfliktus. Ne mássz bele a vitákba, inkább csak azt kérdezd meg, hogy segíthetsz-e valakinek valamiben. Ha a válasz nem, akkor hagyd, hogy mindenki egyedül oldja meg a maga problémáját.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma nagyon visszafogottnak kell lenned. Ha nem így teszel, akkor a pároddal, barátoddal vagy egyik családtaggal is könnyen összeszólalkozhatsz. Az igazad sem fogod tudni érvényesíteni vele/velük szemben, csak szemben úszol majd az árral.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Úgy érzed, komoly változások várnak rád. A megérzéseid nagyon jól működnek, de ma még nem kell a jövőre koncentrálnod. Rengeteg befejezetlen dolgod van még a jelenben, amiket nem szabad tovább halogatnod.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma senki és semmilyen feszült helyzet nem lesz rád hatással. Érzékeled ugyan a környezetedben lévő konfliktusokat, de te ezekben egyáltalán nem vagy érdekelt. Szombaton csakis magaddal foglalkozz, nincs is más dolgod.

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version