nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. 03. 20.: Pozitív hétkezdet

Napi horoszkóp 2023. 03. 20.: Pozitív hétkezdet

Egész jól indul a hét a csillagjegyek nagy részénél.

Kos

A napi horoszkóp szerint mostanában hajszoltnak, kialvatlannak érzed magad, az nem a véletlen műve. Az agyad teljes fordulatszámon pörög és néha úgy érzed, nem találsz minden problémára megoldást, vagy nem érsz minden feladatodnak időben a végére.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma szinte minden miatt aggodalmaskodhatsz, a külső körülmények, a feladataid, de még a környezetedben lévők miatt is. A kérdés, hogy ennek így van-e értelme. Nem vállalhatod fel a körülötted lévő összes probléma megoldását, különösen azokat nem, melyek ráadásul nem is teljesen a te problémáid.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Lehet, hogy a napokban kissé túltoltad a vásárlást és emiatt nem egészen azt látod a bankszámládon, amit ilyen tájban szoktál. Igyekezz most már beosztani a pénzt, ha így teszel, végül nem kell majd lemondanod semmiről.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma jó napod lesz! Különösen akkor, ha ezért még te magad is megteszel mindent. Igyekezz optimistán szemlélni magad körül az eseményeket és keresni az eseményekben, hírekben a jót, és akkor azt veszed majd észre, egyre több ilyen van.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Körülötted egyre nagyobb méreteket ölt a szeretet és a segíteni akarás, de mindez csak akkor tud utat törni magának, ha te is engeded. Légy hát nyitott és fogékony a pozitívumokra.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma egy fontos hír, vagy egy fontos hívás érkezhet be hozzád, amely reményt ad és jobb színben tünteti fel a körülötted lévő világot. Adj utat neki, fogadd be ezt a pozitívumot és igyekezz minél több emberrel megosztani.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma kapcsolatba kerülhetsz egy érdekes és izgalmas emberrel, aki olyan dolgokra hívhatja fel a figyelmedet, melyekről eddig nem nagyon volt információd. Lehet, hogy mindez alkalmat és ötleted ad számodra, hogy képezd magadat, tudj meg minél többet, hogy azután később a most megszerzett információ a hasznodra váljék.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 03. 20.: Pozitív hétkezdet

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Ha ma egy kicsit elkalandoznak a gondolataid és távoli helyekre tévednek, az nem a véletlen műve. Nagyon kijárna már neked egy kis pihenés valahol, ahol mindentől távol kerülhetsz, ami ma körülvesz.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma ellenállásba futhatsz, amikor valaki nem hajlandó elfogadni a véleményedet egy kérdésben és nem igazán tudod érvekkel meggyőzni az igazadról. De talán nem is érdemes. Kerüld el a feszültséget és hagyd a dolgot annyiban.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Légy ma egy kicsit álmodozó és légy optimista! Tervezz meg egy jövőbeli utazást, nyaralást, vagy kikapcsolódást a pároddal, vagy a családdal. Készítsd elő a hangulatot azzal, hogy előveszed a régi fényképeket, majd ötleteljetek, milyen programokon vesztek részt, hogy telnek ott a napok!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma magányosan telhet a nap számodra még akkor is, ha amúgy nem leszel egyedül. Ezt az időt azonban kihasználhatod arra, hogy végre tényleg önmagaddal foglalkozz. Vannak könyvek a listádon, melyeket elolvasnál? Kezdj bele! A hétfő délután most szóljon csak rólad.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma olyan kérés, vagy megkeresés érkezhet hozzád, amelynek nem szeretnél eleget tenni, de nem akarsz vitát, feszültséget sem generálni az illetővel emiatt. Próbálj hát keresni valamilyen ideális kompromisszumot.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top