Napi horoszkóp 2023. 04. 02.: Feszült vasárnap

nlc | 2023. Április 02.
Nem alakul túl jól a hét utolsó napja, mondhatni feszültségből nem lesz hiány.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma valaki talán erőszakosan is, bele akar rángatni valamibe, amihez semmi kedved nincs és érdekes sem fűződik hozzá. Nincs okod udvariaskodni, ha valaki nem tudja, mit diktál az illem és nem képes korlátozni önmagát, akkor szembesíteni kell ezzel.

Még több horoszkóp Kosoknak:

(Fotó: Getty Images/bojanstory)

Bika

Ma elképzelhető, hogy arra kényszerülsz, hogy bizonyos információkat visszatarts néhány ember elől, mert okkal tartasz tőle, hogy visszaélnek vele. Ha te valamiért megdolgoztál, akkor az legyen elsősorban a te hasznodra.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma igyekezd jól beosztani azt az időt, melyet a másokkal való csevegéssel és a kapcsolattartással töltesz, máskülönben szétcsúszhat a napod és végül este arra döbbensz rá, hogy semmivel sem haladtál.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Bár neked mindenről elég határozott véleményed van és ezt szereted is megosztani a környezeteddel, ma mégis igyekezz inkább visszafogni magadat. Lehet ugyanis, hogy valaki úgy érzi majd, hogy kioktatod és tudálékosnak lát majd.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma megtapasztalhatod, hogy néha még azok a dolgok is változni tudnak, amikről azt hitted, örökre kőbe vannak vésve. Ma ugyanis valami olyan történhet, ami még a te harcedzett lelkedben is meglepetést okoz. Figyelj oda minden apró részletre, mert amit ma megélsz, az benne lesz minden történelemkönyvben ezen túl.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Igyekezz ma visszafogni magad, különösen, amikor a saját sikereidről, vagy akár egy közelmúltbeli örömhírről beszélnél, mert vannak a közeledben olyanok, akik, bár nem mondják, de igen nagy problémahalmaz közepén állnak.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Talán ma kissé magányosnak érzed magad még akkor is, ha amúgy van körülötted valaki. Ne feledd, hogy ezzel talán más is ugyanígy van az ismerőseid, barátaid közül. Néha pedig csakis annyin múlik a dolog, hogy valaki rászánja-e magát hogy felemelje a telefont.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Ma úgy érezheted egy helyzetben, hogy valakinek el kell mondanod a véleményedet, vagy a tanácsoddal kell segítened az illetőt. Valószínűleg jól is tudná hasznosítani azt, amit mondasz, de nem mindegy, hogy milyen köntösben adod mindezt elő.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma légy inkább passzív megfigyelője a körülötted zajló eseményeknek és ne légy kezdeményező fél. Lehet ugyanis, hogy a helyzet annyira gyorsan megváltozik, hogy mire cselekednél, már okafogyottá válik minden.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ha ma egy kicsit szótlanabb és komorabb leszel az átlagosnál, az nem csak a külső körülményeken fog múlni. Ma, ha úgy tetszik, ezt dobták ki neked a csillagok. De talán nem is árt egy kicsit bekuckóznod, gondolkodnod, hiszen van miről.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma minden olyan sötétnek és üresnek tűnik körülötted, de hidd el, hogy ezeknek az érzéseknek a nagy részét te magad okozod. Nem igaz ugyanis, hogy most minden negatív körülötted. Ha odafigyelsz és fogékony vagy a jóra is, akkor láthatod, hogy a felhők már elkezdtek oszladozni.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Néha képes vagy annyira elmerülni a munkában, vagy a tanulásban, hogy az életed egyéb, de éppúgy fontos elemeiről szinte nem is akarsz tudomást venni. Pedig nem ártana egy kicsit jobban odafigyelni az arányokra! Vasárnap van! Pihenj!

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version