Napi horoszkóp 2023. 04. 08.: Nyugodt nagyszombat

nlc | 2023. Április 08.
A Húsvétra való készülődés (viszonylag) nagy nyugalomban, csendben telik.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma legszívesebben kirándulnál, utaznál. Ezt ugyan nem teheted meg, de egy kis séta vagy futás beleférhet, persze a szabályokat betartva. Így elszáll majd a heti feszültség, nyugalom szállja meg a lelked.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ha ma nincs kedved senkihez, akkor vonulj félre és olvass, tévézz vagy aludj. Mára felejtsd el a házimunkát, a főzést, a Húsvéti előkészületekkel már úgyis végeztél. Lazulj egy kicsit, elvégre erről szól a hosszúhétvége!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Töltsd a szombatot a szeretteiddel, mert ettől teljesen feltöltődhetsz. Rájössz, hogy mennyire fontosak neked ezek a kapcsolatok, ezért mindent megteszel, hogy a jövőben is megmaradjanak.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Szombaton rád férne a pihenés a fárasztó hét után. Mindegy, hogy mit csinálsz, csak lazíts és érezd jól magad. Szervezzetek valami kis összejövetelt a barátokkal így húsvét előestéjén.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma rád találhat a szerelem, ha erre vágysz. Valaki megdobogtatja a szíved, de fel kell tenned magadnak a kérdést, hogy valóban készen állsz-e egy új kapcsolatra. Főleg, hogy most nem találkozhatsz személyesen az illetővel, lesz időd átgondolni mindent.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Legszívesebben egyedül töltenéd a szombatot. Nyugodtan mondd el ezt párodnak, meg fogja érteni. Ő is tudja, este már úgyis szükséged lesz arra, hogy hozzábújj és megoszd vele, mi nyomta a szívedet.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma szinte megszáll téged a béke és a türelem. Ha eddig otthon voltál, érdemes lenne kimozdulnod, ugyanis a kora tavaszi természet feltölthet téged. Szívd magadba a friss levegőt, de mindenképpen hívj el magaddal valakit. Csapjatok egy nyugodt, sportos szombatot.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Szombaton egy kicsit jobban érzed magad, mint az elmúlt napokban. Csak nyugalomra és lazításra vágysz, talán alvás formájában. Ha a párod otthon van, azért egyeztessetek, ne legyen ebből vita. Ja, és óvatosan a nassolással, könnyen felszaladhatnak rád a kilók.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

A szombat tökéletes lehet a nézeteltéréseid rendezésére. Ha van kedved, még egy kis sütit is süthetsz, ami jó bocsánatkérő ajándék is lehet. Ma megértésre és békére fogsz találni, semmi esély az elutasításra, úgyhogy nyugodtan vágj bele.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma nagyon lustának érzed magad, ami egyáltalán nem csoda. Fárasztó héten vagy túl, úgyhogy a mai nap legyen a pihenésé, filmezésé vagy az összebújásé a pároddal. Megjár nektek a pihenés.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Boldog vagy, hogy túl vagy ezeken a rengeteg erőfeszítést igénylő napokon. Minden jó, ha jó a vége, szól a mondás, ez pedig most nagyon igaz. Ne töltsd a napot a konyhában, inkább rendeljetek valamit a pároddal. Megérdemlitek a lazítást szombaton, és a következő napokban is.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Egész héten nagyon feszült voltál, de ma kifejezetten nyugodtnak és békésnek érzed magad. Valójában csak nyugalomra vágysz, de azért ne felejtsd el megkérdezni a párod vagy a családod, hogy ők mit szeretnének. Még ők is javíthatnak hangulatodon.

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version