Napi horoszkóp 2023. 04. 16.: A béke napja

nlc | 2023. Április 16.
A hét utolsó napja nyugodtnak ígérkezik a csillagjegyek számára.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma nem vágysz semmire. Nincs kedved sem a házimunkához, sem pedig máshoz. Vackold be magad a tévé elé, a délutánt pedig töltsd alvással, pihenéssel vagy filmezéssel. Pihend ki magad, mert holnap kemény nap vár rád.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A ma délelőtt a konyhában telik, de úgy érzed minden pillanat megéri, mert ma végre együtt van az egész család, már akivel együtt élsz.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Végre egy vasárnap, amikor tényleg semmi dolgod. Így megtehetsz bármit, amit csak szeretnél. Kedvesed is otthon van, így használjátok ki a lehetőséget. Romantikus napot tölthettek együtt.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Kell egy olyan nap a héten, amikor tényleg nem csinálsz semmit. Miért ne lehetne az a mai? Eleget dolgoztál az elmúlt napokban és nagyon kimerített ez a hét.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma a szerelmeddel töltheted az egész napot. Tovább is alhattok egy kicsit, később pedig el is mehettek valahova, de fontos, hogy csak kettesben. Egy nagyobb séta esetleg a kutyával már kiszakít titeket egy kicsit a hétköznapokból.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A mai napot a szerelmeddel töltheted, persze, ha még nincs gyermeketek. Ha van, akkor találjatok magatoknak egy közös programot! A mai nap szóljon a pihenésről, kikapcsolódásról, családról.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Szerelmed meglepetéseket tartogat számodra. Nem is kezdődhetne jobban a vasárnap. A folytatás pedig csak rajtad múlik. Romantikázzatok, menjetek el kirándulni – amennyiben az időjárás engedi.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

A mai nap nem túl sűrű, ugyan néhány teendőd, de akár el is halaszthatod őket holnapra. Vasárnap magaddal és a családoddal foglalkozz, találjatok magatoknak egy közös programot.

(Fotó: Getty Images)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

A mai nap fontos lehet számodra, hisz lehetőséged nyílik beszélgetni valakivel, aki közel áll hozzád. Megkönnyebbülsz majd, ha kiöntöd a szíved, ugyanis megértésre és viszonzásra találsz majd.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Vasárnap lévén csak lustálkodni van kedved. Miért is ne tehetnéd meg ezt? Fárasztó munkahéten vagy túl, teljes gőzzel vetetted bele magad a munkába. Tegnap mindent elintéztél, amit szerettél volna, a mai nap tényleg a tiéd és a párodé vagy a családé.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma legszívesebben a barátaiddal töltenéd a napot, de sajnos jelen körülmények között ez nem megoldható. Azonban, nem kell lemondanod arról, hogy beszélj velük, még ha nem is személyesen.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Fáradt vagy, hosszú és nehéz héten vagy túl. Igyekezz ma minél többet pihenni, mert a következő hét sem lesz egyszerű. Ma ne tanuljatok, ne csinálj semmit, csak egy finom ebédet és lazíts.

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version