nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. 05. 26.: Furcsa péntek

Napi horoszkóp 2023. 05. 26.: Furcsa péntek

Ma egy kicsit kitisztul a kép.

Kos

A családi félreértésekre vagy problémákra megtalálod a megoldást. Legyen az egy vita vagy házfelújítás, végre tisztán látod a dolgokat. Hasznos tanácsokat és javaslatokat is bezsebelhetsz.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A pénteki nap új lehetőségeket jelez. Új ötletekkel lesz tele a fejed, de ne engedd, hogy elragadjon a hév. Nem egy nap a világ, lesz lehetőséged megvalósítani az álmaidat.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Pénteken összehangoltságra lesz szükség. Úgy kell örülnöd mások sikerének, mintha a sajátja lenne. Így te is bevonzod a szerencsét, úgyhogy légy optimista, nincs minden veszve.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Új találkozást hozhat neked a mai nap. Legyen az egy új barátság vagy egy új szerelem, a jövődre pozitív hatással lesz. Ha már van párod, akkor nehezen állsz ellent a kísértésnek.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Pénteken figyelned arra, hogy mennyit költesz, főleg, ha az elmúlt napokban is túlzásba estél. Ha nem takarékoskodsz és nem vagy körültekintő, akkor nagyobb veszteség is érhet. A kecsegtető ajánlatok sem mindig a valóságot takarják.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Pénteken jól érzed magad, tele vagy energiával, annak ellenére, hogy húzós hét van a hátad mögött. Vegyél magadhoz egy papírt és írd le jövőbeli terveidet. Ez lehet a kezdete annak, hogy meg is valósítsd őket.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Pénteken új lehetőségeket kapsz a munkádban. Szereted irányítani a történéseket és azt, ha te hozhatod meg a fontos döntéseket. Azért csak vigyázz, mert magasról lehet nagyot esni.

Napi horoszkóp 2023. 05. 26.: Furcsa péntek

(Fotó: Getty Images)

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Pénteken meg fogsz lepődni azon, mennyi támogatód van és mennyien szeretnek téged. Ma bárkitől kérhetsz bármit, nincs olyan kívánságod, amit ne teljesítenének szívesen. Mostantól tudni fog, kik az igazi barátaid és kik azok, akik csak kihasználnak.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Pénteken kettős érzések gyötörhetnek. Nem tudod, hogy kezedbe vedd-e a dolgokat vagy sodródj az árral. Szerencsére nem is most kell döntened, egyelőre történjen, aminek történnie kell.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma elgondolkodhatsz a jövődön, leírhatod terveidet, mindezt pedig határok nélkül. A lehetőségek adottak lesznek, neked csak ki kell használni őket. Csupán azt kell eldöntened, mire vágysz a legjobban.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Új lehetőségek és új bevételi források elé nézel. Hagyd pihenni a dolgokat néhány napig, ne siesd el a döntést vagy a válaszadást. Nem biztos, hogy csak egy ajánlatot fogadhatsz el, ezért érdemes mindent alaposan átgondolnod.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Pénteken új információk kerülnek a birtokodba, ráadásul a jövőddel kapcsolatban. A kiváló lehetőségeket tartsd magadban, ne fecsegd ki senkinek, ugyanis még nem jött el a ideje, hogy rajtad kívül más is megtudja.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top