nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. 06. 05.: Erős hétkezdés

Napi horoszkóp 2023. 06. 05.: Erős hétkezdés

Nem is olyan borzalmas nap ez a hétfő!

Kos

A napi horoszkóp szerint ma olyan vonzó vagy, hogy senki nem tudja levenni rólad a szemét. Akár párkapcsolatban élsz, akár nem, csak úgy körül zsonganak rajongóid. Szingliként szemezgess nyugodtan.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Optimista vagy és tele vagy idealizmussal, ami nemcsak rajtad, hanem másokon is segít. Az ötleteiddel mindenkit az ujjad köré csavarsz, sőt, szerelmed is élvezi a veled együtt töltött időt.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Nagyot dob az önbizalmadon, ha valaki olyan kér segítséget tőled, akire felnézel és aki példaképet jelent számodra. Örömmel nyújtasz segédkezet, jó tanácsot és ötleteket adsz, ami kihúzza az illetőt a bajból.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Soha nincs késő. Mindig van egy új remény, egy új cél és így tovább. Ma nagy megmérettetés vár rád, ami gyökeresen megváltoztathatja életedet. A lazaságnak most nincs helye, szorgalmasnak és precíznek kell lenned, de abban biztos lehetsz, hogy minden egyes küzdelemmel töltött perc megéri majd.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Szíved választottja mindig az első helyen áll, bár néha nem így érzi, mert túl sokat kell dolgoznod. Ha még szorosabbra fűznéd vele a kapcsolatod, akkor ne várj tovább, eljött az idő! Soha nem éreztél még ilyet senki iránt.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A mai nap tele van illúziókkal, szinte nem is a földön jársz. Bár fantáziáidnak semmi alapja, ez a nap mégis mókásra sikeredik. Beszélgess egy barátoddal, aki két lábbal áll a földön és képes visszarángatni téged a valóságba.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Kétségtelenül tiéd a pálya, legyen szó szerelemről, munkáról vagy akár szerencsejátékról. Ha nem is lottózol, tegyél kivételt, most mégis kitölthetnél egy szelvényt. Este még egy ital is belefér a barátaiddal vagy kollégáiddal, megérdemlitek a jutalmat.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023.06.05.

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Tele leszel szenvedéllyel és ez mozgat téged egész nap. Talán túlzottan is aktív vagy, amit néhányan nem néznek jó szemmel. Munkahelyeden emiatt adódhatnak problémák, de engedd el a füled mellett a rosszakarók szavait, ma semmi ronthatja el a kedved!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Alapvetően nem vagy egy romantikus alkat, de ez a nap mégis kivétel lehet. Öltözz hódítóan, menj el fodrászhoz és az estét is használd ki. Főleg akkor, ha nincs párod, mert most rád találhat a szerelem.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma reggel még a pénzügyeiden jár az eszed, de sikerül mindent időben elintézned. A munkahelyedről sem késel sokat, ha pedig szabadságon vagy, akkor nem is érdemes szoronganod emiatt.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Hétfőn hatalmas a szellemi aktivitásod, mindenkit képes vagy meggyőzni, a kommunikációd pedig felülmúlhatatlan. Élmény a társaságodban lenni, ezért egy kis empátia a hasznodra válhat. Ma te leszel a főszereplő!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Sajnos vannak olyan napok, mikor túl érzékeny az ember és mindent a szívére vesz. A mai ilyen nap lehet számodra. Szőrszálhasogatással nem mész semmire, csakis magaddal szúrsz ki.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top