Napi horoszkóp 2023. 06. 22.: Zűrös csütörtök

nlc | 2023. Június 22.
A csütörtök nem ígérkezik túl nyugodt napnak, sőt, kifejezetten feszültséggel teli lesz egyes csillagjegyek számára.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma hajlamos leszel arra, hogy bárkivel összevessz. De gondold meg jól, inkább kerüld el a kötekedő illetőket, nem érdemes ezzel elrontanod a napod. Ha viszont valaki jó szándékkal közeledik feléd, ne vedd kötekedésnek, hallgasd meg, ráérsz utána dönteni, hogy elfogadod-e a tanácsot vagy sem.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Már kora reggel összeszólalkozhatsz a pároddal, de ne bonyolódjatok bele a vitába, hisz ilyenkor nincs idő megbeszélni a helyzetet. Napközben próbálj meg lehiggadni, hogy miután hazaértetek, tiszta fejjel, nyugodtan átrágjátok magatokat a vitás szituációkon.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Az elmúlt héten nagyon zárkózott voltál. Ez az új hét viszont alkalmat ad arra, hogy újra megnyílj bizonyos embereknek. Ettől felszabadultabb leszel, jobban fog menni a munka és még az otthon elmaradt házimunkával is pillanatok alatt végzel.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

A mai a nap zűrös helyzeteké. Valaki közelebb kerül hozzád, más pedig távolabb, mint azt valaha is gondoltad volna. Neked kell eldöntened, hogy végleg búcsút veszel az illetőtől vagy megpróbálod kiküszöbölni a csorbát.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Egy kis zűrzavarba keveredsz a mai napon, de ne ásd bele nagyon magad a dolgokba, mert nem érdemes. Mindenki oldja meg maga az apró problémákat, nem kell, hogy mások is belekeveredjenek abba.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A csütörtök nagy meglepetéseket tartogat számodra, ugyanis olyan emberrel hoz össze a sors, akire egészen idáig vártál. De kezeld nyugodtan a helyzetet, mert ha nem így teszel könnyen el is üldözheted az illetőt. Mivel a munkahelyeden találkoztok, mindenképpen külön kell választanod a magánéleted és a munkád.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma legszívesebben feladnál mindent. Ez a nap teljesen kikészít, nincs kedved dolgozni sem. Adj át néhány feladatot kollégáidnak is, ne vállalj magadra mindent. Ezáltal ők is kedvesebbnek fognak látni.

Még több horoszkóp Mérlegkenek:

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Nagyon fontos, hogy ma őszintén beszélgess pároddal a titeket érintő kérdésekről, főleg a jövőtöket illetően. Értékelni fogja nyíltságodat. Ezzel pedig sokat segítetek magatoknak, hisz pontosan tudni fogjátok, mit akar a másik fél.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Komoly lépésekre szántad el magad, a döntés meghozatala viszont még hátravan. A mai nap a legalkalmasabb arra, hogy feltedd az i-re a pontot, hisz mindenki támogatása felől fog biztosítani, legyen az családtag vagy kolléga.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Nagy felfordulás vár a munkahelyeden. Ha teheted, dolgozz ma egyedül, mert így tudod pontosan nyomon követni, hogy mi készül el és mik az elvégezendő teendők. Ne engedd, hogy bárki beleszóljon a kidolgozott munkatervedbe, mert csak így készülhetsz el a munkaidő végére.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Munkahelyeden ma is megállod a helyed, de egy társasági eseményen is részt kellene, hogy vegyél az este folyamán. Semmiképp nem szabad kihagynod, hisz nagy segítségedre lehet karriered építésében.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma egy nagyon jó barátod rossz híreket oszt meg veled. Ez pedig ráébreszt téged is arra, hogy talán egy-két dolgon ideje lenne változtatni. De gondolj át mindent tüzetesen, mielőtt cselekednél, hisz mindkettőtök helyzete teljesen más.

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version