Napi horoszkóp 2023. 06. 24.: Érzelmekkel teli szombat

nlc | 2023. Június 24.
A szombati napon a csillagjegyek az érzelmeikkel lesznek hadilábon.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma otthon dolgozhatsz, mivel rengeteg dolgod van még a kertben, már ha az időjárás engedi. Ha pedig nem, akkor segíts párodnak a házon belül. Minél hamarabb végeztek, annál több időtök marad egymásra.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma nagyon hullámzó a hangulatod. Az egyik pillanatban nevetsz, a másikban pedig képes vagy őrjöngeni, pedig semmi okod rá. Ha valami nem sikerül, inkább hagyd holnapra, nem éri meg felidegesíteni magad ilyen apróságokon.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma eleged van mindenből. Te halálra dolgozod magad egész héten, ennek tetejében pedig otthon sem hajlandó segíteni senki. Megelégeled a dolgot és úgy döntesz, feladod. Ha valakinek szüksége van valamire, akkor oldja meg maga. Neked is jár egy kis pihenés.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma felszínre tör elfojtott dühöd valaki iránt, aki nagyon közel áll hozzád. Annak ellenére, hogy nem akartad, elmondod neki, mit érzel. Ezek után te ugyan megkönnyebbülsz, de a másik fél nem tudja mit kezdjen a kialakult helyzettel.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma bátorítanod kell kedvesedet, ugyanis nagyon maga alatt van. Nem akarja elmondani, mi bántja, de ha türelmes leszel és nem faggatod, biztosan megnyílik majd előtted. Mindenben számíthatott rád korábban is, ez most sincs máshogy, ezt ő is be fogja látni.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A tegnapi nap fantasztikusan telt számodra, ma pedig mindezt folytathatod, hiszen párod meglepetéssel kedveskedik neked. Csak engedd el magad és élvezd az estét, mert sajnos nem mostanában lesz rá újra lehetőséged, hogy csakis a lazításra koncentrálj.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Kedvesed ma kifejezetten jó hangulatában van. Megígéri neked, hogyha hazaérsz, akkor elvisz téged egy különleges estére, ahol mindketten kikapcsolódhattok. Rátok is fér, hiszen már rég nem voltatok együtt, mostanában pedig amúgy is feszült a helyzet köztetek.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Ma kiváló döntéseket hozol mindennel kapcsolatban. Legyen az munka vagy magánélet, végre nem habozol, pontosan tudod, hogy mit vársz az élettől. A mai napon elkezdheted megvalósítani legnagyobb álmodat.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Adódhatnak nehézségeid a mai napon, de nem kell, hogy magadra maradj problémáiddal. Van, aki támogasson, de nem feltétlenül van szükséged rá. Egyedül is képes vagy megoldani a kialakult helyzetet. Nem is kell, hogy így legyen, mert bár magányosnak érzed magad a harcban, mégsem adod fel soha.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Saját bukásodért ismét másokat hibáztatsz. Pedig inkább magadba kellene nézned, mert ők nem tehetnek semmiről. Ma este ne menj sehova, ülj le és gondold át a dolgaidat. Ha mindez sikerült, az a minimum, hogy bocsánatot kérsz azoktól, akiket megsértettél.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Folyamatosan túlhajtod magad. Fejezd be a házi munkát és foglalkozz végre családoddal vagy pároddal, mert nagyon elhanyagoltad őket az utóbbi időben. Előbb-utóbb ők is belefáradnak ebbe, ne hagyd, hogy idáig fajuljanak a dolgok.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Szerelmi életed újabb fordulatot vehet. Valaki belép az életedbe, aki felkavarhatja az állóvizet. Ha most éppen van párod, gondold át hova tart a kapcsolatotok, van-e értelme a folytatásnak.

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version