Napi horoszkóp 2023. 07. 24.: Türelmetlen hétkezdés

nlc | 2023. Július 24.
A hétfő nem úgy alakul, ahogy azt egyes csillagjegyek eltervezték.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma végre kimondod azt, amit gondolsz, ami már nagyon régóta nyomja a lelked. Talán nem is baj, hogy megbeszéled ezt a bizonyos dolgot azzal, akivel tényleg kell. Te is megkönnyebbülsz majd és a másik fél is pozitívan áll majd hozzá ehhez.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma akadhatnak nézeteltéréseid akár a kollégáiddal, akár a családtagjaiddal, aminek az egyik legnagyobb oka épp te magad vagy. Elfáradtál, elfogyott a türelmed, a felgyülemlett feszültséget pedig a környezeteden vezeted le.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A mai nap nem a te napod. Balszerencsés ugyan nem vagy, de nem a tervek szerint alakul ez a nap. Rettentő ideges, türelmetlen és dekoncentrált vagy. Csodálkozol, hogy hibát, hibára halmozol?

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma ne törődj senkivel és semmivel, csakis a saját dolgoddal. ne légy türelmetlen magaddal! Minden probléma szép lassan megfog oldódni, csak higgy magadban!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma érdemes nyitott szemmel és füllel járnod, ugyanis izgalmas információk tulajdonába juthatsz. Azt azonban még nem tudod, mit kezdj velük, de az idő majd megoldja ezt a problémát. A mai jelszavad: ne légy türelmetlen!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma minden vitából és összetűzésből maradj ki. Egyrészt, mert nincs értelme belefolynod mások dolgába, másrészt pedig semmi előnyöd nem származik majd belőle. Harmadrészt te sem vagy topformában, és olaj lenne a tűzre, ha belefolynál egy-egy vitába.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma valakit nagyon megszeretnél győzni az igazadról. Viszont, ha ő nem akarja ezt elfogadni, akkor minden hiába. Ne légy erőszakos vagy türelmetlen. Akit nem lehet meggyőzni, arra ne fecséreld az energiáid!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Ne merülj bele túlságosan még a tervezgetésbe, a nyaralás arrébb van. Egyelőre koncentrálj a munkádra, bármennyire is nehezedre esik.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma jobban teszed, ha minden vitás helyzetet elkerülsz, mert ezzel nemcsak a mai napod ronthatod el, hanem az egész heted. Semmi értelme, hogy megmérgezd a napod, neked is van elég megoldandó feladatod.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Nagyon feszült a légkör a munkahelyeden. Sok volt az elmúlt időszak, de türelmetlenséggel, vitákkal nem fogsz előrébb jutni. Hozd ki a hétből a maximumot, és gondolj a szabadságra, nyaralásra. Ha már voltál, akkor munka után igyekezz minél jobban kikapcsolni.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Mindenképpen ott kell lenned fejben is a munkahelyeden, mert nehéz feladat vár rád. Azonban nagyon szerencsésnek érezheted majd magad, mert minden teendőddel időben végezni fogsz.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma egy kis fejtörést okoznak majd neked kollégáid, de természetesen nem esel kétségbe, hisz mindenre fel vagy készülve. Nyugalommal, türelemmel a többieket is megnyugtathatod, ellenkező esetben ez a feszült légkör téged is beszippant.

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version