Napi horoszkóp 2023. 07. 29.: Feszült szombat

nlc | 2023. Július 29.
Szombaton kicsit puskaporos lesz a levegő.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma valahogy rettenetesen feszült vagy, és magad sem tudod, hogy miért. Szombat van, próbálj meg kikapcsolódni, lazítani. Találjatok ki valami programot a gyerekekkel vagy akár a haverokkal. Itt az ideje kicsit kifújni a fáradt gőzt.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A mai nap élménydús lesz. Ha éppen szabadságodat töltöd, akkor nem kérdés, hogy megtehetsz bármit, amihez csak kedved van. Töltődj fel és használd ki a nap minden percét!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Túl sokat akarsz egyszerre és erre nem lenne elég huszonnégy óra sem. Állíts fel egy rendszert, mert nem végezhetsz el mások helyett is mindent. Teljesen ki vagy fulladva így is!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Napok óta nem tudsz aludni, ami nemcsak a meleg, hanem a belső feszültségnek is köszönhető. Rengeteg minden van a fejedben, de amíg folyamatosan szorongsz, a problémákat nem fogod tudni megoldani.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Végre előtérbe tudod helyezni magad. Kapcsolódj ki! Ha éppen arra vágysz, hogy elmenekülj a világ elől, akkor kapcsold ki a telefont is, csak dőlj hátra és relaxálj!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ezen a napon túlságosan ragadós lehetsz, ami párod vagy egy barátod számára kissé kellemetlen lehet, főleg, ha az illetőnek dolgoznia kell. Hiába pörögsz, ha másokra nem vagy ezzel hatással. Foglald le magad, van otthon mit tenni a ház körül!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Szeretnéd, ha a világ körülötted forogna, de ez természetesen nem így fog történni. Törődj bele, hogy nem lehetsz mindig a középpontban. Fókuszálj ma magadra, a családra és a barátokra. Ne gondolkodj semmin, csak csapj egy klassz, nyári szombati napot.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Utálsz kimozdulni, de néha azonban tehetnél kivételt, ugyanis egy grillparti, esti strandolás vagy egyéb sportos tevékenység feltölthet energiával. Ragadd meg a lehetőséget, nem fogod megbánni!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Sok probléma összegyűlt az elmúlt időszakban, amik mázsás súlyként nyomják a vállad. A mai nap úgysem tudod megoldani minden gondod! Inkább próbálj kikapcsolódni, és holnap, tiszta fejjel újra nekifutni.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Sok ötlet kavarog a fejedben, de a megvalósítással még várnod kell, ma fontosabb feladatokkal látnak el. Jegyezz le mindent, nehogy elvesszen a süllyesztőben, mert hamarosan szükséged lesz rájuk.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ahogy a többi csillagjegy nagy részét, úgy a Vízöntőket sem kerüli el az aggodalom és a szorongás ezen a hétvégén. Próbálj rajt felülkerekedni vagy ha könnyíteni akarsz a lelkeden, akkor beszélj egy olyan emberrel, akiben nagyon megbízol.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Bármilyen programokat is terveztél mára, ne akarj mindenben maximumot nyújtani, mert ez lehetetlen küldetés. A lényeg, hogy legyél a családoddal, akik így is, úgy is felnéznek rád, bármit is teszel.

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version