Napi horoszkóp 2023. 08. 11.: Puskaporos péntek

nlc | 2023. Augusztus 11.
A csillagjegyek nagy részénél nem alakul túl jól a hét utolsó napja.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma ne költekezd túl magad! Ha minden pénzt elköltesz, akkor nem lesz mit az asztalra tenned a következő napokban. Te is tudod milyen vagy, ha elszalad vele a ló. Előzd meg a bajt!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Szükséged van egy kis kikapcsolódásra, de egyelőre erre még várnod kell. Valaki kifejezetten arra játszik, hogy felbosszantson téged. Nem szabad hagynod magad. A hét utolsó munkanapja, húzd ki valahogy.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma könnyen felbosszanthat valaki, mégpedig azzal, hogy képtelen döntést hozni. Nagyon elfogyott az energiád és a türelmed is a hét végére, de tartsd ki, nincs ok hátra.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma nagyszerű napod van, ellentétben kollégáiddal. Próbáld meg elsimítani a köztük lévő feszültséget. Ma te lehetsz a mentőangyal. Fárasztó lesz, de megéri jót tenni!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Munka után bele se kezdj semmibe, a házimunka holnap is ott lesz, biztos lehetsz benne, hogy megvár téged. Amúgy is stresszes napod lesz, ma mindenki az agyadra fog menni. A nap végén picit próbálj meg lazítani.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Alig várod, hogy elkezdődjön a vakáció. Nagyon rád fér a pihenés. Használd ki minden percét. Töltődj fel, mert az őszi időszak nem lesz könnyű.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma nem kerülheted el a feszült hangulatot. Kerüld a veszélyes helyzeteket mind a munkahelyeden, mind pedig a közlekedésben. Tudatosnak és figyelmesnek kell lenned.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Csillapodni látszanak a családi összetűzések, valamint itt az ideje azt is átgondolni, hogy miért történt ez az egész. Hívd össze a vitás feleket és próbálj rendet teremteni. Hálátlan feladat, de valakinek ezt is meg kell csinálni.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

(Fotó: Getty Images)

Nyilas

Ma egy vitás nap következik és te vagy az egyetlen, aki képes arra, hogy rendet tegyen a felek között. Mindenképp simítsd el a nézeteltéréseket. Ez ma neked megy a legjobban, hidd el!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Izgalmas nap vár rád, de ugyanakkor nagyon feszült is. Eleged van a munkából, semmi kedved dolgozni menni. Túl fáradt és ideges vagy most mindenhez és mindenkihez. Ez egy ilyen nap.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma nagyon paprikás hangulatban ébredsz. Jól tennéd, ha munka után kiszellőztetnéd a fejed és rendbe tennéd gondolataidat. Eljött az a pont, amikor ezt meg kell tenned.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Csodásan indul a mai nap, nem is kellene tönkretenned veszekedéssel. Pároddal összeszólalkozhattok, ráadásul teljesen lényegtelen dolgokon. Ne indítsd drámával a hétvégén.

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version