nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2023. 09. 16.: Egy normális szombat

Napi horoszkóp 2023. 09. 16.: Egy normális szombat

A hétvége első napja viszonylag nyugis lesz. A csillagjegyek nagy része hatra dőlhet.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma nagyon bölcsnek kell lenned. Általában kiállsz magadért, ha kell kiveszed a részed a vitás szituációkból. Ma azonban jobb, ha minél messzebb leszel ezektől, mert csak árthatsz magadnak. Hidd el, jobb a békesség!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma felejtsd el a szokásos hisztit, ami mostanában uralkodik rajtad. Semmi értelme, főleg, hogy senki sem figyel rád, így nem érsz el vele semmit. Inkább pihenj, kicsit koncentrálj magadra!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Egy titokzatos idegen le sem veszi rólad a szemét. Nyilvánvaló, hogy igencsak félénk. Ne félj kezdeményezni! Lehet, hogy valami jó fog kisülni belőle. Úgyis mindig hiányolod a kalandot az életből, itt a lehetőség, ragadd meg!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Nyugalmas és csendes napod lesz. Igaz, rengeteg otthoni feladat vár, de te döntheted el, mit csinálsz meg és mit nem. A házimunka megvár. Szombat van, ne dolgozz, inkább foglalkozz a családdal és a barátokkal.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ez a hétvégi számodra nyugis lesz. Nem terveztek programot, otthon maradtok, és te végre kipihened magad. Erre vágytál egész héten. A sok pihenés megteszi a hatását, a jövő heted energiával teli kezdesz.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Nagyon vágysz már a szerelemre, valakire, akivel mindent megoszthatsz. De ha otthon ülsz, akkor még nagyon sokáig várhatsz is. Ezt a hétvégét is úgy tervezed, hogy otthon ücsörögsz, és ez nem jó. Ne tedd! Mozdulj ki, itt az ideje!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Nem kell mindig mindenen dühöngened. Lazíts egy kicsit, ne stresszelj rá mindenre. Ha esetleg magánéleti probléma okozza harcias természeted, beszéld meg pároddal a gondokat, sokkal jobban fogod érezni magad utána.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 09. 16.: Egy normális szombat

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Vége a pörgősebb időszaknak, itt az ideje a pihenésnek. Mindig csak hajtasz, barátaidat pedig elhanyagolod. Szervezzetek közös programot, mindannyian örülni fognak, hogy végre találkozhatnak veled. Neked is remekül fognak esni a közös programok.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Nagyon izgatott vagy ma, mert valamilyen nagy változás előtt állsz. Legyen ez munkahelyi vagy magánéleti, ne kapkodj a döntéssel, mert annak soha nincs jó vége. Vonulj el egy kicsit mindenkitől, hogy tiszta elmével hozhasd meg döntésedet.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Nyugodt napod lesz ma. Fontold meg, hátha akad valamilyen jó program valakivel, akit már nagyon régen nem láttál. Meglepetéseket hozhat még a nap, hosszú lesz az éjszaka is. Csapj egy vérbeli szombat estét.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Végre kezedbe veheted az irányítást. Azonban ne kérkedj azzal, hogy milyen előnyökhöz jutottál, mert bármennyire is bírnak téged, senki sem szereti hallani. Ezt jól jegyezd meg!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Nem szabad sürgetned a dolgokat, minden halad a maga tempójában, inkább te alkalmazkodj másokhoz. Ők is segítettek neked, amikor szükséged volt rá, itt az idő, hogy ebből te is visszaadj valamit nekik.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top