nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2023. 09. 18.: Nyögvenyelős hétfő

Napi horoszkóp 2023. 09. 18.: Nyögvenyelős hétfő

Nem indul túl egyszerűen a hét, de a csillagjegyek nagy részének azért sikerül túllendülni a problémákon.

Kos

A napi horoszkóp szerint jól indul a hét, ma visszautasíthatatlan állásajánlatot kapsz. De azért, ne hamarkodd el a döntést, bizonyosodj meg róla, hogy tényleg valós dolgokat ajánlottak neked. A jelenlegi munkahelyeddel elégedett vagy, fontold meg a döntést!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ez a nap nagyon jól kezdődik számodra, meg is lepődsz, hiszen a hétfő reggelek mindig rohanással telnek. Ma viszont teljesen eláraszt a nyugalom. Végre egyensúlyban vagy magaddal.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Lehetőséged nyílik rá, hogy minden adósságodtól megszabadulj. Egy jó befektetés nagyot lendíthet anyagi helyzeteden, így végre egyenesbe kerülhetsz. Ne hagyd ki a lehetőséget.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Soha nem bízol senkiben. Ezt ugyan nagyon jól teszed, de ma találkozhatsz valakivel, aki megváltoztatja benned ezt a rossz előítéletet. Engedd be a jót, ne zárkózz el! Ezt tartsd észben a mai nap.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Nehéz volt a múlt heted a munkahelyeden, és a mai nap sem indul zökkenőmentesen. Egy ideje nem vagy boldog a tudattól, hogy ezt a munkát csinálod. Ha úgy érzed, nem elégít ki, miért nem váltasz?

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Túlságosan aggodalmaskodó voltál az elmúlt időszakban. Jó lenne, ha végre a dolgok mélyére ásnál és kiderítenéd, mi nyomja a szíved valójában. Erre kiválóan alkalmas lehet egy közeli barát, akivel áttudod beszélni a problémákat.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Túlvállaltad magad az elmúlt időben. Ettől nagyon fáradt vagy, de nem mered rábízni munkád másra. Pedig jó lenne, ha kicsit visszavennél, mert a fáradtság és a figyelmetlenség a munkádra is kihat.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 09. 18.: Nyögvenyelős hétfő

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Itt az ideje, hogy átértékeld kapcsolataidat. Nem érdemes időt pazarolnod olyan emberekre, akik meg sem érdemlik. Soha nem számíthattál rájuk, amikor szükséged lett volna rá, akkor meg miért is a barátaid?

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma több nehéz helyzetet gördít eléd az élet, de szerencsére ezeken sikerül felülkerekedned. Sokat pihentél a hétvégén, így a hét első felében könnyebben is veszed az akadályokat.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma valaki keresztbe húzhatja számításaidat. De ne orrolj meg rá emiatt. Üljetek le és beszéljétek meg a problémáitokat, ezután könnyen fogtok majd együttműködni, ha már egyszer így alakult a helyzet.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ne légy önfejű, adj mások véleményére is. Ne gondold, hogy csak te vagy a világon. Hallgasd meg a körülötted lévő embereket is. Az sose, jó, ha valakire ráerőszakolod akaratodat.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma meg kell oldani a vitás helyzeteket. Ebben nem vagy annyira jó, de ma sikeresen veszed az akadályokat. Otthon sem lesz túl jó a hangulat, de ezt a feszültséget is sikerül ma feloldani. Nehezen indul a nap, de jól végződik.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top