nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2023. 09. 19.: Erős kedd vár ránk

Napi horoszkóp 2023. 09. 19.: Erős kedd vár ránk

Több csillagjegyre is felforgató élmények várnak ma.

Kos

Ma napi horoszkóp szerint a közlekedési dolgok köthetik le a figyelmed. Ha kiemelten fontos számodra az autód, akkor akörül, vagy egy új autó lehetősége körül foroghatnak a gondolataid. De szó lehet egy kirándulás vagy utazás megszervezéséről is.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma valami új dolog veszi kezdetét az életedben. Ez lehet, hogy először ijesztő lesz számodra, mert jobban szereted a stabilitást és a változatlanságot, de hidd el, hogy jó irányba visz! Akár örülhetsz is neki!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma valamilyen oknál fogva morcosnak érzed magad. Lehet, hogy egyszerűen csak bal lábbal keltél, de az is előfordulhat, hogy konkrét oka van a rosszkedvednek. De ne aggódj, ez csak egy pillanatnyi, múló állapot, nem fog sokáig tartani.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma valamiért magad alatt érezheted magad, emiatt pedig mindent lentről nézel és nagynak látsz magadhoz képest. Egyszerűen csak nézőpontot kell váltanod ahhoz, hogy rá gyere, egyáltalán nem vagy vesztes pozícióban.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma filmszerűen látod a dolgokat a műfaj pedig attól függ, hogy éppen milyen hangulatban vagy. Ami fontos, hogy észre vedd, hogy, amit látsz vagy gondolsz, az a te szemszöged nem pedig valamiféle egyetemes igazság.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Olyan helyzetekbe kerülhetsz ma, amikor előtérbe kerül az igazság. Itt nem a legalitásról van szó, vagy, hogy jogi értelemben kinek van igaza, hanem vélemények ütköztetéséről, lehetőséget kapsz, hogy rá gyere, ilyen értelemben többféle igazság is létezhet.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Valamifajta növekedésre, gyarapodásra számíthatsz ma. Ez nem hirtelen következik be, hanem egy folyamat eredménye, csak még nem biztos, hogy elhiszed, hogy sikerült elérned és megérdemled, pedig de!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 09. 19.: Erős kedd vár ránk

Skorpió

Vallási kérdések foglalkoztathatnak ma. Lehet szó egy konkrét vallásról vagy valamilyen világnézetről is. Egy biztos erős gondolataid vannak a témáról, amik lehetnek helytállóak, de azért vigyázz, hogy ne sérts meg velük másokat!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma úgy érezheted magad, mintha valaki vagy valami pofozgatna, piszkálna. Ez érthető módon idegesítő, de nem érdemes visszatámadnod, inkább próbáld átgondolni, hogy vajon mit akar mutatni a jelenség, miért történik.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Komoly átvilágítsa számíthatsz ma. Az is lehet, hogy a munkahelyeden, de az is előfordulhat, hogy valamilyen belső lelki folyamatban lesz részed, amire a tisztánlátáshoz és a továbbhaladáshoz van szükséged.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Valami véget ér. Egy olyan helyen, ahol eddig jól érezted magad, most már kívülálló lettél. Az otthontalanság érzése törhet rád ettől, pedig csak egy új helyet kell találnod, ahol jól érzed magad. Változtál a régi dolgok már nem érvényesek!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma úgy érezheted, hogy minden és mindenki összeesküdött ellened. Rossz hírünk van, ez annak az eredménye, hogy valamit megpróbáltál eltusolni, amit nem kellett volna. Még megoldható a dolog, csak nézz szembe vele!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top