nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. 09. 20.: Célorientált szerda

Napi horoszkóp 2023. 09. 20.: Célorientált szerda

Több csillagjegy is szélsebesen halad a céljai felé.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma olyan dolgokhoz lehet hozzáférésed, amikhez eddig nem. Ezek lehetnek konkrét tárgyak, információk, de akár felismerések, gondolatok is. Az biztos, hogy nagy segítséget kapsz általuk, használd ki a lehetőséget!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma nagy mélységek várnak rád, olyan érzelmeket kell a felszínre engedned, amiket eddig minden erőddel igyekeztél elrejteni mások és saját magad előtt is. Ez lehet félelem, düh, vagy akár szerelem is, nem rejtegetheted tovább!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma vakmerő lehetsz és erős, amit te pozitívan élsz meg, a környezeted azonban nem biztos, ugyanis ők úgy érezhetik, hogy úthengerként viselkedsz és mindent letarolsz. Figyelj arra, hogy ne tegyél így, legyél tekintettel másokra is!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Úgy érezheted, hogy a zavarosban halászol és a szerencsén múlik, hogy értéktelen szemetet vagy egy aranyhalat fogsz ki. Eláruljuk, akár egyik, akár másik akad a horgodra, csak rajtad múlik, hogy mit kezdesz vele!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Haladni szeretnél, de úgy érezheted, hogy a körülmények visszarángatnak a múltba. Egyensúlyt kell tartanod, mert se a múlt, se a jövő nem aktuális, a jelenre koncentrálj, akkor kerülsz harmóniába magaddal és a környezeteddel is!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma komoly célokat akarsz elérni és meg is van minden esélyed arra, hogy sikerüljön, csak arra vigyázz, hogy ne aggód túl a dolgot, mert nem múlik rajta annyi, mint te gondolod, szóval nincs okod szorongani rajta!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Általában visszafogott vagy, mert így érzed magad egyensúlyban, és nagyon fontos neked, hogy mit gondolnak rólad mások. Ám ma előtörhet egy vadabb, vagányabb éned, és lehet, hogy rájössz, hogy nincs is okod rejtegetni!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 09. 20.: Célorientált szerda

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Ma a sport és a mozgás kerülhet nálad a középpontba, ha van kedvenc sportod, akkor nagy valószínűséggel az, ha nincs, akkor pedig lehet, hogy rájössz, ideje lenne keresni egyet!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Imádsz utazni és ez a szenvedély ma fellángol benned. Lehet, hogy meghívást kapsz egy külföldi barátodtól, vagy épp elkezdesz megtervezni egy kiruccanást valahova, ahova már régóta vágysz.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma rengeteg kérdés fogalmazódik meg benned önmagadra, a környezetedre, a világra vonatkozóan. Nem mindre, de a fontosabbakra pedig lehetőséged van választ is kapni, ami komoly segítségedre lesz a fejlődésben.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma olyan valaminek az utóhatásait tapasztalhatod, amiről már azt hitted, hogy elmúlt és lezártad magadban. Fontos, hogy figyelj ezekre és ne próbáld őket a szőnyeg alá söpörni, mert nem véletlenül jöttek most elő!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma úgy érzed, hogy döntened kell olyan dolgok között, amik mind fontosak a számodra. De nem biztos, hogy igazad van, lehet, hogy csak optimalizálnod kell a napirended, hogy minden beleférjen, amit szeretnél!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top