nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. 09. 22.: Fura péntek

Napi horoszkóp 2023. 09. 22.: Fura péntek

A hét utolsó napja elég változatosra sikerül a csillagjegyeknek.

Kos

A napi horoszkóp szerint a mai napon nagyon energikus vagy. Annyira jól teljesítesz a munkádban, hogy azon magad is meglepődsz. Kapsz is dicséretet, ami nagyon ritka. Munka után is még marad erőd, hogy elvégezd a házimunkát, hogy aztán hétvégén több időd legyen a családodra.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A munkád a sok belefektetett energiád a projektbe végül megtérül. Nemcsak elismerésben, hanem fizetésemelésben is részesülni fogsz. Mindenképpen meg kell ünnepelned ezt a családoddal a hétvégén.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma kifejezetten laza napra számíthatsz. A munkahelyeden sem állnak végre hegyekben a tennivalók, de ez nem is baj, mert a gondolataid már a hétvége körül forognak teljesen. Használd ki, hogy ezen hétvégén a családoddal lehetsz.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma érzelmileg nyitottnak kell lenned, mert egy olyan ember léphet be az életedbe, akit eddig nem ismertél vagy ha ismerted is, nem mutatta meg ezt az oldalát. Bármi is lesz ebből, ne zárkozz el!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma új álláslehetőséget kapsz, ami nagyban segíthet az anyagi problémáidon. Ennek ellenére ne mondj egyszerre nemet, fontold meg a döntés. A hétvége pont erre lesz jó, hogy ezen töprengj.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Bár a mai napra minden perced be van osztva, de természetesen semmi sem alakul a tervek szerint. Mivel nagyon segítőkész vagy, nem tudsz nemet mondani egy kollégádnak és mindenben segíteni fogsz neki. Azért a hétvégét töltsd pihenéssel.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Környezeteddel akadhatnak ma problémáid, de kötelességed rendbe hozni a dolgokat, ezúttal nem vonhatod ki magad alóluk. Ne kerüld el a konfliktusokat, inkább nézz szembe vele.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 09. 22.: Fura péntek

(Fotó: depositphotos.com)

Skorpió

Nem jól indul a nap, sőt, a folytatás sem lesz túl felemelő, mert egyik családtagoddal nagyon nem értesz egyet, és összevesztek. De mivel, nagyon tisztelitek egymást, nem okozhat problémát megbeszélni az adott helyzetet, valamint gyorsan meg is oldjátok.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Különösen izgatott vagy ma, de nem tudod miért. Jó érzésekkel indulsz munkába, amelyek a nap hátralévő részében be is igazolódnak. Kellemes meglepetés ér a munkahelyeden, kapsz egy olyan projektet, aminek te leszel a vezetője. Nagyon régóta vártál erre a felkérésre, most megkapod.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma egy érzelmekkel teli napod lesz. Őszintén elmondhatod valakinek, hogy mit érzel iránta. Meglátod, érzelmeid viszonzásra találnak majd. Nem is érted, miért nem tetted meg ezeket a lépéseket már korábban. Nem szabad félni, a lehetőségek megtalálnak!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma mély beszélgetésbe keveredsz egy kollégáddal, amely nagyon hasznos lehet számodra. Olyan dolgokat találtok ki, amelyek előre lendíthetik a munkátokat. Ezt az összefogást a főnökötök is díjazni fogja.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma rendkívül tisztán fogod látni a dolgokat. Végre meghozhatod a döntést, ami már régóta nyomja a lelked. Egyedül is megszületik a megoldás, mert annyira letisztult előtted minden, hogy tanácsra sincs szükséged.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top