nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. 09. 23.: Komplikált szombat

Napi horoszkóp 2023. 09. 23.: Komplikált szombat

Elég puskaporos ma a levegő.

Kos

A napi horoszkóp szerint a mai napod nagyon érzelmesen indul, kicsit magad alatt leszel a nap első felében, de délutánra visszatér a jókedved. Tölts időt ma a barátokkal, családdal, aktív pihenésre van szükséged a nehéz hét után.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma összezördülhetsz valakivel, de ha lehet, ne ma akarjátok megbeszélni a félreértéseket. Aludjatok rá egyet, sokkal tisztábban fogjátok látni a helyzetet, ha nem haraggal kezdetek neki a beszélgetésnek. Fogadd meg ezt a tanácsot!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Előfordulhat, hogy két számodra fontos dolog között kell majd választanod. Ne siesd el a döntést, mérlegelned kell, hogy a szívedre vagy az eszedre hallgass inkább. A hétvége remek lehetőség arra, hogy okosan végiggondold a döntésed.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Még pár héttel ezelőtt vitatkoztál össze az egyik jóbarátoddal, aki most elkezd feléd nyitni! Ne légy bolond, oldjátok meg a problémákat, ne tarts haragot!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Az eddig csak gondolatban megfogalmazódott terveid végre meg is valósulhatnak. El sem hiszed, hogy a sok tervezés és idegeskedés után megvalósul minden, amit kitaláltál. Ráadásul nem is megy rosszul, remek visszajelzéseket kapsz!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma nem igazán lesz jó a kedved. De nem kell elkeseredned, lesz aki felvidítja a napod. Ráadásul mindezt olyan ember teszi, aki eddig abszolút nem állt közel hozzád. Meg is lepődsz, hogy foglalkozik a te lelkivilágoddal. Ez egy pozitív felismerés mára!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Nagyszerű időszak áll előtted. Most végre tényleg elhiheted, hogy családod imád téged, kollégáid és barátaid pedig felnéznek rád. Ez az érzés pedig olyannyira feltölt a következő hetekre, hogy nagyon produktívvá válsz.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 09. 23.: Komplikált szombat

(Fotó: depositphotos.com)

Skorpió

Konfliktusokkal teli nap vár rád. A családban és a baráti társaságodban is nagy a feszültség, amit nem tudsz most kezelni. A vitákba sajnos te is belekeveredsz, amik rányomják a bélyegüket a hétvégédre.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Pároddal ma nagyon megértőnek kell lenned, mert sokkal érzékenyebb a megszokottnál. Ha nincs párod, akkor pedig légy megértő a családoddal is. Mostanában feszült vagy, ezért egy-egy beszólásoddal megtudod bántani a környezeted. Erre figyelj!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Újabb változás áll be az életben. Ha pároddal minden rendben van, akkor a munkáddal lehetnek problémák, és erre jobb, ha felkészülsz. Gondold végig a teljesítményed, és próbálj rajt javítani a jövő héttől.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Egyértelműen kell ma fogalmaznod minden helyzetben, mert lehetnek, akik félreértik mondanivalódat. Fáradt vagy, kimerült, mert az elmúlt időszakban nagyon sok problémád volt. Ha nem érzed jól magad, akkor inkább pihenj, minthogy mindenkivel összevessz a környezetedben.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Kitartónak kell lenned a mai napon. Családtagjaid is egymásnak ugranak már kora reggel. Próbáld meg kibékíteni őket. Nem könnyű feladat, nem így tervezted a mai napot, de muszáj igazságot tenni, hogy aztán nyugalomban folytatódhasson a hétvége.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top