nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. 09. 24.: Hullámvölgyes vasárnap

Napi horoszkóp 2023. 09. 24.: Hullámvölgyes vasárnap

A vasárnap nem mindegyik csillagjegy számára alakul zökkenőmentesen.

Kos

A napi horoszkóp szerint a mai nap fantasztikus lehetőséget tartogat számodra, ma végre egy igazi szövetségesre találhatsz. Derült égből villámcsapásként ér a dolog, fel is forgatja az életed, de ha nincs párod, akkor mire vársz, vágj bele!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Eddig sem volt unalmas az életed, de most felpezsdül körülötted minden. Számtalan lehetőség nyílik meg számodra, neked azonban el kell döntened, melyiket használod ki majd. Okosan gondolj végig mindent, aztán hozz döntést.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Egy kis anyagi slamasztikába kerülsz a mai nap, mert valaki ugyan megígérte neked, hogy visszaadja a tartozását, de nem tartja be ígéretét. A családodnak, párodnak azonban nem szóltál a kölcsönről, így most ebből akadhat egy kis konfliktus házon belül. Tanulj az esetből.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma tisztázhatsz minden eddigi problémádat mindenkivel, akivel mostanában gondjaid voltak. Pároddal is sokat vitatkoztatok az elmúlt időben, de a lényeg, hogy ma mindent rendbe hozhatsz/hozhattok, és minden úgy alakul majd a következő héten, ahogy azt elterveztétek.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma nem vagy túl kommunikatív hangulatodban. A kommunikáció viszont elengedhetetlen. Szedd össze magad, végre pihenhetsz, a családoddal lehetsz, erre rossz kedved van… Próbálj túllendülni ezen a mélyponton.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma kifejezetten optimistának mondhatod magad. Jó kedvvel ébredsz és semmi sem ronthatja el mai kitűnő hangulatod, még az sem, hogy holnap dolgozni kell menned. Rengeteg energiád van, így nem lesz probléma a hétkezdéssel sem.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Végre hosszú idő óta először szabad a vasárnapod. Ha egyedül vagy, csinálj bármit, amihez kedved van, ha van családod, akkor dugjátok össze a fejeteket és szervezettek olyan programot, vagy menj el valamerre a barátaiddal.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 09. 24.: Hullámvölgyes vasárnap

(Fotó: depositphotos.com)

Skorpió

Ma kifejezetten féltékeny hangulatban vagy. Párod ugyanis mostanában elhanyagol, csak a munkájának szenteli minden idejét. Nem szabad féltékenynek lenned, semmi értelme. Ha nem élsz párkapcsolatban, ma akkor is kellően zaklatott a lelked, magad sem tudod megmagyarázni, hogy miért.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Az élet ma újabb akadályt gördít eléd, de mivel téged nem állíthat meg semmi abban, hogy elérd céljaidat, pillanatok alatt túl teszed magad a nehézségeken. Ez a felfogás már sokszor átsegített a bajokon, most sincs másképp.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma senkivel nem találod meg a közös hangot, ezért egyszerűen úgy döntesz, hogy elvonulsz a világ elől. Jól teszed, hiszen annyira elviselhetetlen ma a stílusod, hogy jóformán magaddal is összeveszel. Nem épp így tervezte a családod, közeli ismerőseid a vasárnapot veled.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

A mai nap a családé, barátoké. Végre úgy élvezheted a vasárnapot, ahogy régóta eltervezted. Rengeteg munkát, lehetőséget kaptál mostanában, amik mázsás súlyként nehezednek rád, de ne aggódj, ebből a helyzetből is jól jössz majd ki.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma már sokkal optimistábban látod a helyzetet, mint az elmúlt néhány napban. Ne add fel a küzdelmet, hamarosan elérheted célodat, ezáltal pedig megvalósíthatsz mindent, amiről eddig álmodtál.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top