nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. 09. 26.: Megengedő kedd

Napi horoszkóp 2023. 09. 26.: Megengedő kedd

Több konfliktus is várható ma, aminek megoldásához a megengedés és az elfogadás a kulcs.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma úgy érzed, hogy mindenképpen a tettek mezejére kell lépned. Ez a habitus egyébként sem idegen tőled, és még jól is jöhet, hogy most még jobban felerősödik, de arra vigyázz, hogy ne legyél türelmetlen vagy erőszakos.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Érdemes a mai napon különösen figyelned az arányokra és az egyénsúlyra. Például, hogy legyen munka, fejlődés és szórakozás is a napodban. Mindezt nem kell csak a mára vonatkoztatnod, érdemes elkezdened kialakítani egy rendszert az életedben.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma ernyedtnek, fáradtnak érezheted magad. Ez nem igazán jellemző rád, hiszen energikus típus vagy, úgyhogy szokatlan lehet. A dolog kulcsa, hogy ne ijedj meg, csak engedd meg magadnak, hogy ma kevésbé legyél tevékeny, mint máskor!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Rád eléggé jellemző, hogy hosszú időn keresztül ugyanazokat a köröket járod. Ma is bele kezdesz egy ilyen körbe. Az nem baj, ha fontos számodra a múlt, de arra próbálj figyelni, hogy ne ragadj bele, próbálj figyelmet fordítani a jövő felé is.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Stresszes napod lehet ma. Nem te tehetsz róla, a körülmények ilyenek. Amivel mégis könnyebbé teheted a helyzeted, hogy nem hibáztatod magad vagy másokat, nem elemzel vagy vádaskodsz, egyszerűen csak elfogadod, hogy ez egy ilyen nap.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Bármilyen passzban is voltál mostanában, ma tetőzésre számíthatsz, ha jó periódusban vagy, szuper napra számíthatsz, ha viszont rosszban, akkor sajnos a napod is olyan lesz. Nem kell félni, nem rontottál el semmit. Egyszerűen csak ez van most.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Könnyen beleeshetsz ma a túlakarás vagy a túlszeretés hibájába. Lehet, hogy túl sokat vársz magadtól, de az is, hogy másnak akarod túlságosan bizonyítani a szereteted. Vedd észre ezt és legyél rá tudatos!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 09. 26.: Megengedő kedd

(Fotó: depositphotos.com)

Skorpió

Lehetséges, hogy belebetonozódtál egy helyzetbe. Ez nem most történt, hanem egy hosszabb folyamat eredménye, azonban most kezded észrevenni, hogy ez nem jó neked. Jól sejted, ki kell találnod, hogyan jössz ki belőle!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Kezded felismerni, hogy mennyi támogató ember van körülötted és mennyi rejtett szövetséged van másokkal. Ez a felismerés jót tesz neked, magabiztosabbá, stabilabbá tesz.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Olyan problémáid kerülnek ma elő, amiket már rég eltemettél, és azt hitted ezzel le is tudtad őket. Nem, azért kerültek most felszínre, mert bizony foglalkoznod kell velük. Ha szükségesnek érzed, kérj hozzá segítséget!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Próbálsz úgy tenni, mintha minden rendben lenne, de valami nyomja a szívedet. Nem fogod tudni elfedni, egyre jobban fájni fog, mindaddig, amig hajlandó nem leszel foglalkozni vele, Engedd meg magadnak, hogy felszínre kerüljön!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma világi dolgokkal próbálsz foglalkozni, például pénzzel vagy ügyintézéssel, ez nem annyira a te asztalod, úgyhogy aggódsz miatta, de ne félj, nagyon is jól fog menni!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top