nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. 09. 28.: Bonyolult csütörtök

Napi horoszkóp 2023. 09. 28.: Bonyolult csütörtök

Sok nehézség jöhet ma szembe velünk.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma valamilyen oknál fogva legszívesebben láthatatlanná válnál, ami a te esetedben nem egyszerű, mert túl feltűnő és energikus jelenség vagy. Inkább gondold végig, hogy miért is szeretnél elbújni, és nézz szembe vele!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Furcsa szomorúság törhet ma rád. Az elmúlt dolgokat sajnálod. Nem érdemes, mert az emlékeidben mindig veled maradnak, a jelenben és a jövőben pedig még rengeteg jó vár rád, csak figyelj oda rájuk, élj a lehetőségekkel!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma késztetést érezhetsz a rombolásra, főleg olyan dolgokat semmisítenél meg, amiket te magad alkottál. Talán azért, mert nem érzed őket és ezzel saját magadat elég jónak. Nincs igazad, fontos, hogy lásd a valós értékedet!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Keresésben vagy, egy olyan embert keresel, akivel társulhatsz, aki segíteni tud neked. De nem találod, méghozzá azért, mert akár hiszed, akár nem, de most te vagy a középpontban, te vagy a kulcsszereplő, aki másokon és saját magán is segít!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma túlzott elővigyázatosság törhet rád. Minden veszélyre, nem várt körülményre előre fel akarsz készülni. Ez nem fog menni! Az jó, ha elővigyázatos vagy, de semmiképp ne vidd túlzásba az aggódást, felesleges!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Megrogyottnak érezheted ma magad, amit nem tudsz mire vélni. Pedig egyszerű a válasz, a maximalizmusod miatt túl sokat vállalsz! Súlyozd a feladataidat és ami nem fontos, inkább mond le, a javadra fog válni!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma a gondoskodó éned törhet felszínre. Extrém módon odafigyelsz a környezetedre, a kollégáidra, a családodra, a barátaidra, a háziállataidra… Ez mind rendben van, de vigyázz, hogy mindeközben saját magadat se szorítsd háttérbe.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 09. 28.: Bonyolult csütörtök

(Fotó: depositphotos.com)

Skorpió

Hatalmas tervezésbe kezdhetsz ma. Érzed, hogy új lehetőségek vannak készülőben, amiket ki akarsz használni. Mindezt jól is teszed, de légy óvatos, ne tervezz túl semmit, mert a túlzott kontroll csak árthat!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Amúgy is empatikus odafigyelő típus vagy, de ma különös módon hathatnak rád a világban zajló nehézségek, igazságtalanságok. Ne hagyd, hogy ez teljesen a hatása alá kerítsen és lenyomjon, mert azzal senkinek sem lesz jobb!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma elengedhetsz valamit, amihez hosszú ideig és nagyon erősen ragaszkodtál. Lehet ez egy konkrét tárgy, vagy egy meggyőződés, gondolat is. Felszabadítóan fog rád hatni az elengedése!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma a tudományok felé fordíthatod a figyelmed, persze a magad rebellis módján. Azt nézed, hogy mit lehetne másképp csinálni, vagy megújítani, mindebből pedig akár valami jó is kisülhet!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma, szervezési hibák miatt, egyszerre több helyen is kellene lenned, de mivel osztozni még te sem vagy képes ez nem fog menni. Így belátod, hogy legközelebb jobban kell figyelned a szervezésnél és az idődet is meg kell tanulnod jobban beosztani.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top