nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. 09. 30.: Hétköznapi szombat

Napi horoszkóp 2023. 09. 30.: Hétköznapi szombat

Lesznek konfliktusok, de alapvetően nem lesz annyira rossz a szombati nap.

Kos

A napi horoszkóp szerint könnyen előfordulhat, hogy váratlan kiadások nehezítik meg a mai napod. Aggodalomra nincs ok, hisz mindig van egy kis félretett pénzed az ilyen esetekre. Most elő is kell kapni ezeket a rejtett tartalékokat.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Nagyon izgalmas nap elé nézel, mert olyan híreket kapsz, amik jó kedvre derítenek majd. Ezek a hírek az egész hétvégédet végigkísérik, remek kedved lesz a következő napokban is. Mondhatni nyerő szériád lesz.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Egész héten keményen dolgoztál, hogy szabaddá tehesd a hétvégét. Sikerült is a terved, szóval használd ki a mai és a holnapi napot is. Remek hétvége elé nézel.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Igaz, hogy ma nem dolgozol, mégis a munka körül jár az eszed. Jegyezz le minden ötletet, ami az eszedbe jut és tedd félre hétfőig. Muszáj, hogy picit kikapcsolj, feltöltődj. A család is igényli a jelenléted, tervezzetek közös programot.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Valami nagyon nyomja a lelked. Jó lenne, ha kiöntenéd valakinek a szíved, méghozzá olyannak, akiben száz százalékig megbízol. Erre a hétvége tökéletesen alkalmas, hogy beszélj valakivel, és megnyugodj.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma hajlamos vagy összeveszni bárkivel, aki az utadba kerül. De ennek semmi értelme. A hétvége inkább szóljon a pihenésről, mint a konfliktusokról. Fogadd meg ezt a tanácsot!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma kifejezetten jól érzed magad a bőrödben. Ne hagyd, hogy elrontsák kedvedet. Ki kell állnod magadért. Ezúttal ne kerüld el a konfliktusokat, ne told magad előtt a gondokat.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 09. 30.: Hétköznapi szombat

(Fotó: depositphotos.com)

Skorpió

Ma jobb, ha egy kicsit visszafogod magad, mert hatalmas vitába keveredhetsz valakivel, de korántsem biztos, hogy te jössz ki belőle győztesen. Légy te az okosabb! Inkább ma maradj csendben.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Segítségre szorulsz, ami nem szégyen. Nagyon sok embernek segítettél, és most te szorulsz egy kis támogatásra. Megfogsz lepődni, hogy mennyien sietnek a segítségedre. Ki kell kapcsolnod, hogy tisztázhass magadban minden gondolatot.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Nagyon vártad a hétvégét, mert el vagy fáradva. Kemény heted volt, igazából hétvégén sem tudsz úgy pihenni, ahogy eltervezted, mert a ház körül mindig akadnak teendők. Ha nem a ház körül, akkor a család talál ki valamit…

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma konfliktus mentes napod lesz. Mindenki tudja, mi a dolga, senkinek nem kell külön a szájába rágni. Végre egy nap, amikor tényleg hátradőlhetsz. Használd ki ezt a szombatot.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Már régóta meg akarsz venni magadnak valamit. A sok munka meghozza gyümölcsét, most már van elég pénzed, hogy megvehesd. Ez pedig nagy boldogsággal tölt el.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top