nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp: Érzelmileg megterhelő péntek

Napi horoszkóp 2023. 10. 06.: Érzelmileg megterhelő péntek

Van, akinek komoly konfliktussal zárul a hét.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma nagyon kreatív vagy, amin magad is meglepődsz. Használd ki, mert minden eddigi sikeredet felülmúlhatod, ha beleadsz mindent. Konkrétan ma mindenkit eltudsz kápráztatni, a főnököd odáig lesz érted.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma valakinek egyetlen célja, hogy felbosszantson téged. Nem kell, hogy sikerüljön neki, inkább fordíts el a fejedet, ne is törődj vele. Nem szabad, hogy felhúzd magad, és idegességedben hibát kövess el.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma fontos üzenetet kaphatsz valakitől. Az is lehet, hogy nem is ismered az illetőt, csupán egy véletlen sodorja őt az utadba. Azért figyeld a jeleket, ebből még bármi kisülhet, akár barátság, akár több is, főleg, ha nem élsz párkapcsolatban.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma szükséged lenne arra, hogy valaki meghallgasson, de akinek kiöntenéd a szíved egyáltalán nem figyel rád. Nagyon szomorú vagy, és elkeseredett, sőt, kifejezetten csalódott. De végül onnan jön majd segítség, akitől nem is vártad volna.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma minden melletted áll, tele vagy energiával, így rendkívül jól haladsz a munkáddal. Legbelül azonban valami nagyon zavar. Talán még te sem tudod, mi az, egy mély beszélgetés valakivel azonban előhozhatja belőled a dolgokat.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A mai nap egyáltalán nem vagy lelki egyensúlyban. Ideges vagy és feszült. Éppen ezért jobb lenne, ha elkerülnél minden olyan helyzetet, amely konfliktust okozhat. Semmi értelme ma vitába keveredni, és haraggal indítani a hétvégét. Hagyd a dolgokat most úgy, ahogy vannak.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma nagyon jókedvűen kezded a napot, mert a tegnapi nap fantasztikusan érezted magad, de sajnos az egyik kollégád beléd köt, és ezt nem tudod jól kezelni. Sőt, óriási vita kerekedik ki az egészből, ami a napodra rányomja a bélyegét.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp: Érzelmileg megterhelő péntek

(Fotó: Depositphotos.com)

Skorpió

Ma mindenképpen cselekedned kell. Nem szabad tovább halogatnod a dolgaidat, mert könnyen a fejedre nőhetnek. Elég volt a majd holnap félmondatokból, itt az ideje előre lépni. Ne legyen több kifogás, ma semmiképp!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma ne vesd bele magad a szokásos rutinba. Kell, hogy egy kicsit mást vagy máshogy csinálj. Ha téged az tesz boldoggá, akkor ma kivételesen menj haza előbb a munkahelyedről, Megérdemled a pihenést.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma akkor teszel a legjobban, ha ráhagyod párodra a dolgokat. Ezzel nemcsak a vitás helyzeteket kerülheted el, de amúgy sem érdemes csatába szállnod vele. Szóval ma az a legjobb, ha engedsz, és csendben maradsz.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma egy rendkívül jó ajánlatot kapsz. Nem szabad elhalasztani, sőt, sokat gondolkodni sem szabad rajta. Élj a lehetőséggel. Itt van az a pillanat, amire nagyon vágytál az elmúlt időszakban.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ne hagyd magad. Egy ideje nagyon nincs jó hangulat a munkahelyeden, nem jössz ki a munkatársaiddal, de ez ne szegje a te kedved, csak irigykednek a munkamorálodra, és hogy szépen menetelsz előre. Légy kemény!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top