nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. 10. 07.: Idegőrlő szombat

Napi horoszkóp 2023. 10. 07.: Idegőrlő szombat

Van, aki pihentető nap elé néz, de lesz olyan is, aki egyáltalán nem.

Kos

A napi horoszkóp szerint felejtsd el végre a sérelmeidet és beszélj azzal az emberrel, akivel kialakult ez a faramuci helyzet. Szombat van, tudod jól, hogy ma ő sem dolgozik, szedd össze magad és keresd fel. Rendezzétek a vitás kérdéseket, hidd el, meg fogsz könnyebbülni.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma végre a terveid szerint alakul a nap, hamar el is végzed minden otthoni teendődet. A délutánod már teljesen szabad, ezért jobban teszed, ha pihensz egy kicsit, ugyanis este – ha te is úgy akarod – akkor valami egészen izgalmas vár.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Óriási a vita otthon. Nem tudod kitől indult a perpatvar, és valójában már nem is érdekel. Kell egy kis nyugalom. Hagyj ott mindenkit, meg tudják ők nélküled is oldani a dolgokat. Inkább koncentrálj magadra, és pihenj!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Egész héten sok volt a munka, a hétvége azonban csak a tiéd. Nem kell semmi fontosat elvégezned, így te döntöd el, mit akarsz megcsinálni ma és mit nem. Rég volt ilyen, használd ki.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Nagyon izgalmas este elé nézel, nem is tudsz pihenni se a délután folyamán, csak járkálsz fel és alá. Nyugodj meg, minden rendben lesz. Minden a legjobban fog alakulni ezen a hétvégén.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Kisebb akadályokra számíthatsz a mai napon, de nem tartanak fel téged sokáig. Még a délelőtt folyamán megoldást találsz mindenre, nem kell a délutánt is a munkának szentelni. A családod boldog lesz, hogy végre velük töltöd az időt, elvégre hétvége van!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Családi bonyodalmak tehetik tönkre a napod, kivéve, ha az a terved, hogy kimaradj belőle. Ezt meg is teheted, mert megint olyan dolgon megy a vita, ami téged egyáltalán nem érint.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 10. 07.: Idegőrlő szombat

(Fotó: Depositphotos.com)

Skorpió

Ma kifejezetten feldúlt vagy, semmi sem vigasztalhat meg. Úgy érzed, minden a feje tetejére állt körülötted. Bepánikolsz, és kétségbeesetten keresni kezded a megoldást az élet kérdéseire. Nyugodj le, rendben van a munkád, a családod, a barátaid. Pihenned kellene….

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma nagyon jókedvű vagy és ezt átragasztod azokra is, akikkel találkozol. Szerveztek is egy közös estét. A vártnál is jobban fogod magad érezni, magad is meglepődsz, mennyi energiát ad ez az este.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Kell egy kis kikapcsolódás, különben teljesen megbolondulsz. Itt ez ideje, hogy kiszállj a mókuskerékből és csak magadra koncentrálj. Hétvége van, pihenj! Az elmúlt időszakban ezt úgysem tetted!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Látogasd meg szüleidet, mert már nagyon régen nem találkoztál velük. Eltölthetsz náluk egy kellemes napot. Jó lesz kikapcsolódni, úgyis rengeteg minden van, amit át kell gondolnod nagyon alaposan.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Nem kell, hogy a mai nap is vitával teljen. Hallgasd meg párodat/családodat/barátaidat, el fogják mondani, min kellene változtatni. Fogadd meg a tanácsokat, mert tényleg nincs minden rendben azzal, ahogy kezelsz bizonyos szituációkat.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top