nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. 10. 08.: Harcias vasárnap

Napi horoszkóp 2023. 10. 08.: Harcias vasárnap

Van, akiknek komoly feszültségeket hoz a vasárnap.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma nagyon kipihent vagy, tele vagy tettvággyal. Szuper programot találsz ki a kedvesednek, aki annyira nem fogja díjazni az ötleted. Ne sértődj meg, neki sem volt könnyű hete, légy megértő. Ha szeretne bekuckózni, akkor tarts vele.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma te vagy a világ leglustább embere, de vasárnap ez nem bűn. Próbáld kipihenni a hét fáradalmait, erőt gyűjteni a következő nehéz időszakra. Sok változást tartogat a következő időszak.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma nagyon ideges és ingerült vagy. Inkább ma maradj otthon, mielőtt bárkivel is összevesznél. Nem tenne jót a napodnak egy heves vita, inkább ma relaxálj.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Nagyon türelmetlen vagy ma, de jót fog tenni, egy kis kirándulás vagy a családdal eltöltött idő. Ne is foglalkozz mással, csak a barátokkal, családdal és azzal, hogy végre együtt lehettek. Ez a nap legyen egy tipikus, nyugodt vasárnap.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Nehezen indul a mai nap, ugyanis nem könnyű kikelned az ágyból. Sok dolgot terveztél mára, de ha nem érzed magadban az erőt, akkor hagyd az egészet. Neked is csak ez a két napod van a héten, amikor pihenhetsz. Nem kell mindig ide-oda rohanni, kapkodni.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma elszakad nálad a cérna, ugyanis eleged lesz belőle, hogy minden feladat rád hárul. Egyszerűen nincs egy nap, amikor pihenhetnél. Nem is emlékszel, mikor volt egy szabad napod. Végre a családod is belátja, ez így nem mehet tovább.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ne hagyd, hogy ma bárki felbosszantson! Engedd el a füled mellett a provokációkat. Inkább vonulj el, vegyél a kezedbe egy könyvet vagy nézz meg egy filmet, azaz zárd ki a külvilágot. Sokkal jobban fogsz járni.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 10. 08.: Harcias vasárnap

(Fotó: Depositphotos.com)

Skorpió

Nem muszáj ma egyedül lenned, hívd fel a barátaid vagy a családból valakit vagy a szerelmed. A lényeg, hogy lazíts, és olyan programot tervezz mára ami igazán feltölt és kikapcsol, mert tele vagy feszültséggel.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma negatív érzésekkel ébredsz, de könnyen elengedheted ezeket, ha a megfelelő vasárnapi programot választod magadnak. Vegyél egy nagy levegőt, és ne engedd, hogy ez a sok rossz érzés a hatalmába kerítsen.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma figyelmesnek kell lenned. Az lenne a legjobb, ha otthon maradnál, de ha már elindulsz, akkor légy körültekintő az úton. Jobb ötlet lenne ma otthon maradni, és csak pihenni. Hétfőtől úgyis megint minden a feje tetejére áll majd.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma, ha teheted inkább ne mozdulj ki otthonról. Vasárnap van, az idő is hűvösebb, és úgy sincs sok időd magadra hétközben. Fordíts időt magadra. Zárd ki a külvilágot.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Próbálj meg nyugodt lenni, hiszen egész héten idegeskedtél. Koncentrálj inkább a családodra, ahogy a többi csillagjegy is teszi ezen a napon. Egy közös filmezésnek vagy társasnak mindenki örülni fog, téged is feltölt majd, meglásd! A lényeg, hogy légy úrrá a feszültségen.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top