nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. 10. 09.: Ne görcsölj!

Napi horoszkóp 2023. 10. 09.: Ne görcsölj!

Induljon ez a hétfő, ez a hét higgadtan, derűsen.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma nincs időd arra, hogy minden lépésedet meggondoljad, de emiatt ne görcsölj, inkább bízz magadban, és menni fog. Hidd el, tudsz jó döntéseket hozni akkoris, ha nem rágod át magad egy témám negyvenszer.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Mindenki tudja rólad, hogy maximalista vagy, mindig a tökéletességre törekszel. Ezért nagyon elismernek, de neked nagyon komoly belső szorongást okoz az állandó megfelelés. A folyamatos görcsölés miatt pedig egyre nehezebben teljesítesz, hibázol is, amit aztán nem néznek jó szemmel.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Magánéletedben kellemes és szerencsés időszak elé nézel. Klassz lesz majd az elkövetkezendő időszak, szóval most ragadd meg az alkalmat és használd ki minden percét!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Úgy érzed, minden időd és energiád a munkára szenteled, ami miatt komoly viták alakultak ki otthon. Folyamatosan görcsölsz, mi tévő legyél, de elsőkörben az is elég lenne, ha kivennél pár nap szabadságot.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Viharos nap elé nézel, komoly konfliktusok alakulhatnak ki körülötted. Ezúttal nyugodtan állj bele. Ha nem mondod ki, ami bánt, akkor csak magad emészted, és szorongsz, az pedig senkinek nem tesz jót majd.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma egy jó üzleti lehetőség adódik számodra, amit semmiképp sem hagyhatsz ki. Haladj szép lassan, hidd el, úgyis célba fogsz érni! A lényeg, hogy ne görcsölj, ne szorongj és ne húzd fel magad. Ide higgadt fej kell.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Nem mindig más a hibás, te is lehetsz a hunyó. Éppen ezért bármilyen vitába keveredsz, mérlegeld a helyzetet! Kicsit gondolj bele a másik helyzetébe is, mielőtt véleményt mondasz.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 10. 09.: Ne görcsölj!

(Fotó: Depositphotos.com)

Skorpió

Régóta van egy dédelgetett álmod, aminek megvalósítása felé megteheted az első lépést. A dolog nyitja, hogy ne feszengj, hanem haladj higgadtan előre úgy, ahogy eltervezted. Ennyi az egész. Nem túl bonyolult.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Szerencsés fordulatok következnek az életedben, mind a munkáddal, mind a magánéleteddel kapcsolatban. Anyagi ügyekben nem várt helyről érkezik bevételed, szóval egész jól alakul a mai napod és a heted is remekül indul.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Van egy jó hírünk: egy önfeledt, boldog időszak következik, aminek minden percét ki kell élvezned. Szóval most ne törődj semmi belső feszültséggel, ne idegeld magad feleslegesen, minden a lehető legjobban fog sikerülni.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Mostanában többet ismerkedsz, többet szórakozol, amit kifejezetten élvezel is. Oldja a benned lévő feszültséged, de ennek ellenére ma nem kerülhetsz egy komoly vitát, amibe most bele kell hogy állj. Görcsölsz is majd miatta, lesz egy-két álmatlan éjszakád a kialakult helyzet miatt.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Jegyezd meg: több igazság is létezik és az egyik nem üti a másikat. Számos lehetőséged van, de csak akkor jutsz ezekkel valamire, ha egyensúlyba kerül a magán-és szakmai életed. Dolgozz ennek megvalósításán ezen a héten.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top