nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp.: Kettősségekkel teli kedd

Napi horoszkóp 2023. 10. 10.: Kettősségekkel teli kedd

Ma kettősségek és konfliktusok uralhatják a napot.

Kos

A napi horoszkóp szerint kérdéses, hogy mennyire vagy a kétkezi munka híve. Nagy eséllyel vagy közel áll hozzád és imádod csinálni, szerelni, építeni stb. Vagy ki lehet vele kergetni a világból. Mindenesetre, ma valószínűleg meg kell oldanod egy szituációt, amiben szükséged lesz rá.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Aktív vagy passzív állapotodban vagy éppen? Ha aktív vagy, segíthetsz valakit motiválni, elindítani. ha éppen passzív, akkor valószínűleg te kapsz ma hasonló segítséget valaki mástól, hogy belendítsd a napod.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Fontos üzenetet vagy információt kaphatsz ma, aminek örülni fogsz. A dolgot különösen érdekessé teheti, hogy nem biztos, hogy a hagyományos általad használt kommunikációs csatornákon érkezik, lehet, hogy valahogy máshogy.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma meggyűlhet a bajod az idővel. Rákként valószínűleg alapból sem vagy a pontosság mintaképe, ma viszont valamiért tovább romolhat az időérzéket. Figyelj rá, hogy ne keveredj emiatt bajba, és lehetséges, hogy érdemes lenne beiratkoznod egy időgazdálkodás tréningre.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Valamilyen formában előkerülhet ma nálad a költözés témaköre. Akár úgy, hogy épp nálad aktuális, vagy elkezdesz gondolkodni a lehetőségén. Akár úgy, hogy egy családtagod vagy barátod beszél neked róla.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma nagy eséllyel kemény munkával telik majd a napod, ami egyáltalán nem újdonság a számodra. Ám most valami mégis más lesz, például lehetséges, hogy újfajta feladatokkal kell megküzdened, vagy végre rádöbbensz, hogy mennyit is ér a munkád.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Valószínűleg nagy lesz ma a hajtás. Hogy az életed melyik területén? Nagy eséllyel azon, ami nehézkesebb manapság. Akár munkáról, családról vagy magánéletről van szó, közel már az alagút vége!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp.: Kettősségekkel teli kedd

(Fotó: unsplash)

Skorpió

Ma valamilyen oknál fogva túlságosan is a tökéletességre törekedhetsz. Vigyázz ezzel, mert nem az a lényeg, hogy mindent tudj, és úgy nézz ki, mint, akit skótújából húztak elő, hanem az, hogy elhidd, elég jó vagy!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Szokásodhoz híven legszívesebben most is felvennéd a hétmérföldes csizmát, vagy legalább a túrabakancsot és messzi tájak felfedezésére indulnál. De jelenleg ott kell helyt állnod, ahol éppen vagy!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Nem igazán vagy az a beszédes fajta. Ám ma itt az ideje, hogy kibeszéld a dolgokat. Elmond másoknak, ami régóta benned van, és megbeszéld velük akár a konfliktusaidat is. Úgy, hogy ők is meghallgatnak téged és te is őket!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma az aggályoskodással gyűlhet meg a bajod. Vagy te magad kezdesz túlságosan aggodalmaskodni valamin, ami megnehezíti a napodat, vagy a környezeted válik aggályoskodóvá, amit nem lesz könnyű elviselned.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Akár férfi vagy akár nő, a férfiasság kérdése kezdhet ma el foglalkoztatni valamilyen módon. Mi is ez az erő, hogyan érint téged? Gondolkodj el ezeken a kérdéseken, sokat segíthetnek az előre haladásodban.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top