nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. 10. 12.: Fókuszban az elfogadás

Napi horoszkóp 2023. 10. 12.: Fókuszban az elfogadás

Ma több csillagjegynek is komoly leckéket tartogat az élet.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma kategorizálni próbálod a dolgokat, mert úgy éreznéd magad biztonságban, ha mindent be tudnál sorolni valahová. De a dolgok nem csak feketék vagy fehérek, és ezt el kell fogadnod bármennyire is nehezedre esik.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma felülkerekedhet a művészi, művészetrajongó vénád, amit szeretnél megosztani másokkal. A gond csak az, hogy nem biztos, hogy érteni fogják, mert nem a megfelelő embereket választod. El kell fogadnod, hogy nem mindenki olyan művelt és nyitott, mint te.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Bár szabad szellemű vagy, mégis hajlamos vagy rá, hogy néha dogmák szerint gondolkozz. A mai nap arra tanít, hogy rágyere, és elfogadd, hogy attól még, hogy te gondolsz valamit valamiről, az nem biztos, hogy úgy is van.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Kommunikációs nehézségeid akadhatnak ma, méghozzá azért, mert mindenkivel ugyanúgy próbálsz beszélni, pedig mindenkivel a saját szintjén lehet csak, a közös nyelvet pedig neked kell megtalálni. Menni fog, csak figyelj oda másokra.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Magával sodorhat ma a végletességed. Például általában vagy önző vagy, vagy pedig túlságosan adakozó. Egyik sem jó. Meg kell tanulnod megtalálni a középutat. A nap történései segíteni fognak ebben.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Az Oroszlánhoz hasonlóan téged is a végleteid vezérelhetnek ma. Vagy túlságosan földhözragadt vagy, vagy pedig teljesen elszállt és irracionális. Ötvözd a logikát a hittel és a bizalommal, segíteni fog, meglátod!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Elragadhat ma a szépség iránti rajongásod. Könnyen azt hiheted, hogy ha a külsődben, hajadba, ruhádban, körmödben stb. és a lakásodban minden harmonikus, akkor majd a lelkedben is az lesz, de el kell fogadnod, hogy ez nincs így.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 10. 12.: Fókuszban az elfogadás

(Fotó: Unsplash)

Skorpió

Ma valamilyen módon túlságosan hathat rád a média világa. Semmiképp ne felejtsd el, hogy amit a neten, az újságokban vagy a tévében látsz, csak kreálmány, nem lehet irányadó. És egyúttal fogadd el, hogy elég jó vagy, nem kell senkit utánoznod.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Egyfajta ünnepélyesség lengheti körül a mai napodat. Mindezen még te is meglepődsz, mert nem biztos, hogy a reggeled is így indult. Mindenesetre, örülj neki és használd ki a jó atmoszférát! Nem mindig kell konkrét ok az ünneplésre!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma a vásárlás körül foroghatnak a gondolataid. Vigyázz, hogy ne ess túlzásokba! Se akkor, ha szeretsz vásárolni, ne költs túl sokat feleslegesen! Se pedig akkor, ha utálsz, ne fogd fel büntetésnek, egyszerűen az élet velejárója, fogadd el!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Túlságosan ragaszkodsz az elveidhez és a, sokszor különc, elméleteidhez. Ám a környezeted ma úgy dönt, hogy megpuhít téged, ami nem lesz könnyű a számodra. De a nap végére talán elfogadod, hogy néha másoknak is lehet igazuk.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma valami olyan dolog lehet a környezetedben, ami nagyon zavar téged, te pedig saját magaddal veszel össze miatta, mert nem tudod, hogy mi a helyes, ha tolerálod a zavaró jelenséget, vagy ha kiállsz magadért. Keresd a konszenzusos megoldást.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top