nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. 10. 13.: A rettegett péntek 13

Napi horoszkóp 2023. 10. 13.: A rettegett péntek 13

Nem mindenkinek alakul balszerencsésen a nap.

Kos

A napi horoszkóp nem indul túl jól a napod, te optimista maradsz. A munkából is elkésel, de mivel rögtön beleveted magad a tennivalókba, ezért senki nem is teszi ezt szóvá. Végül egész jól alakul a napod, és csak a nap végén jut az eszedbe, hogy igazából péntek 13 van.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma nem ébredsz túl jó kedvvel, de a reggeli kávé segít neked magadhoz térni. Gyorsan túlesel a mai feladatokon mind a munkahelyeden, mind pedig otthon. Nem lesz túl jó kedved annak ellenére sem, hogy itt a hétvége.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Rengeteg időt töltesz munkával, eleged van mindenből, és amikor végzel egy munkafeladattal, jön a következő. Teljesen kiakadsz, sok vitád lesz a munkatársaiddal, és a családtagjaidba is belekötsz. Igazi, borzalmas péntek 13.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Változás következik be az életedben, ugyanis végre azzal foglalkozhatsz, amivel mindig is akartál. Ez rendkívül boldoggá tesz téged és egyáltalán nem érdekel, hogy ma péntek 13 van. Jól teszed! Ne is légy babonás.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Pocsék napkezdés, és a folytatás sem lesz jobb. A munkahelyeden rosszul teljesítesz, sok feladatot nem csináltál meg helyesen, amit ma ki kell javítanod. Éjszakába nyúló lehet a mai munkanap. Enyhén szólva, ez nem a te napod.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ne tarts az újdonságoktól, mert sok örömöt és nagy sikereket hozhatnak az életedbe. Fejezd be az állandó aggódást, a negatív gondolatokat hagyd, inkább örülj a mának, és légy hálás.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Kételkedsz a kapcsolatban, és talán okod is van rá. Épp itt az ideje, hogy leülj, és beszélj a kedveseddel. Ha ez a dolog nem megy, akkor nem kell erőltetni. Nehéz beszélgetésre számíts.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 10. 13.: A rettegett péntek 13

(Fotó: unsplash)

Skorpió

Merj változtatni! Mindegy, hogy a magánéletedről vagy a munkahelyedről van szó. A jövő hét erre pont alkalmas, hogy belevágj. A mai nap pedig az elhatározás napja.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Mostanában nem igazán jössz ki a főnököddel, bár nem tudod, mi baja lehet veled. Mindenképpen menj be hozzá ma és beszélj vele, de ne ma. Kicsit feszült vagy, a végén nem sül ki semmi jó a beszélgetésből.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma több időt kell szánnod a munkára, mert egy kicsit le vagy maradva. Ebből pedig óriási konfliktus lesz otthon. A mai nap nem a tervek szerint alakul, de a péntek 13 számlájára írod.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Unod már a jelenlegi munkádat, még az is eszedbe jut, hogy valami teljesen új dolgot kellene tanulnod. Ma semmiképp ne vágj bele semmi újba, inkább próbáld átvészelni a mai napot. Tervezd meg jól a hétvégéd, próbálj pihenni.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Munkahelyeden végre elismerik a teljesítményed, akár még elő is léptethetnek. El sem hiszed, hogy eljött ennek is az ideje. Nagyon régóta vártál az elismerésre.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top