nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. 10. 14.: Tervezős szombat

Napi horoszkóp 2023. 10. 14.: Tervezős szombat

A mai nap lesz ideje a csillagjegyeknek kicsit előre tervezni.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma rendkívül fontos lenne, hogy visszavegyél a tempóból, mert már megint túlhajtod magad. Szombat van! Ülj le, vegyél elő egy papírt és tervezd meg a következő időszakot. Ha ezt megcsinálod, hidd el minden sokkal könnyebb lesz majd.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma kellemes napot tervezel, nyugalmas lesz, nincs különösebben semmi dolgod mára, ami elégedettséggel tölt el. Tervezz, szervezz valami izgalmas dolgot a jövő hétre. Itt az ideje, hogy egy kicsit kényeztesd magad.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma szükséged lesz a türelmedre, mert ellenkező esetben valakivel hatalmas vitába fogsz keveredni a családban. Mindenki otthon lesz, és épp kezd agyadra menni az egyik családtagod. Ne kerülj vele vitába, inkább akkor kerüld el.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma nagyon kellemes napot tölthetsz kedveseddel, vagy ha egyedülálló vagy, akkor a barátaiddal. Sok mindenről beszélgettek majd, szóba kerül a jövő, a tervek, feladatok. Egy igazán izgalmas napot zártok majd.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma nagyon jó hírt fogsz kapni, ami az egész napodat feldobja majd. Meg akarod osztani örömödet másokkal is. Üljetek össze a többiekkel, hisz szombat van. Mikor engednétek ki a fáradt gőzt, ha nem most?!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Családod ma rád zúdítja minden kívánságát, hisz végre te is köztük vagy, így mindent egyszerre akarnak megosztani veled. Próbáld rendszerezni a dolgokat a fejedben, mindenkit hallgass meg, mondd el a véleményed!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Végre picit magaddal lehetsz. Szörnyű hosszú és megterhelő volt a hét, nem volt időd végiggondolni semmit. Elő a határidőnaplóval és tervezz meg mindent alaposan.

Még több horoszkóp Mérlegekenek:

Napi horoszkóp 2023. 10. 14.: Tervezős szombat

(Fotó: unsplash)

Skorpió

Ma lazíts. Fedezd fel a természetet, egy kis séta is rendkívül megnyugtató hatással lehet rád. Ha nincs kedved, akkor nézz meg egy filmet. Ez a hétvége tényleg szóljon a pihenésről.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Érzed magadon, hogy nagyon nem vagy jól sem testileg sem pedig lelkileg. Ez a hétvége szóljon arról, hogy tudnál kikerülni ebből a gödörből. Ha szükséges, akkor beszéld meg egy olyan emberrel ezeket a problémákat, aki közel áll hozzád.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A munkád nagyon fontos számodra, de általában többet vállalsz, mint amit teljesíteni bírsz. Ne hajszold túl magad, főleg szombaton ne. Legközelebb inkább tervezd meg jól a heted, és akkor nem csúsznak át a feladatok a szabadnapokra. Neked is kijár a pihenés.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Hagyd a maguk útján folyni az eseményeket. Ne törődj ma semmivel. Fáradt vagy, túlterhelt, valamikor neked is ki kell engedni a fáradt gőz. Szombat van, erre koncentrálj, ne az előtted álló feladatokra.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Úgy érzed, hogy valamit elhallgatnak előled. De nem kell aggódnod, mert valószínű, hogy csak a te érdekedben teszik mindezt. Nyugodj meg, semmi rossz nem fog történni. Kifejezetten jó napod lesz.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top