nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp: Csütörtök zavaró tényezőkkel

Napi horoszkóp 2023. 10. 19.: Zavaró csütörtök

Sok csillagjegynek káoszos lehet ez a nap.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma számodra nehezen elviselhető helyzetbe kerülhetsz, amikor valakire, akit te nem sokra tartasz, mégis fel kell nézned, vagy legalábbis úgy kell tenned, mert az illem azt kívánja. Próbálj minél kevesebb időt tölteni ebben a kellemetlen helyzetben.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma úgy érezheted magad mintha egy régi kirakóst próbálnál összeilleszteni, de ezek nem kis papírdarabok, hanem az életed részletei. Ha valamelyik darabot nem találod az azt jelentheti, hogy még meg kell élned.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma passzivitást tapasztalhatsz a környezetedben, ami zavar téged, mert te egy aktív, dinamikus személy vagy. Próbáld őket felrázni, motiválni, ha pedig nem megy, törődj bele, hogy ma csak te vagy aktív.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Szereted tartani a kereteidet, amik így gyakran korlátokká válhatnak. Ám most változások vannak, a dolgok átalakulnak, átszabódnak körülötted, ami valószínűleg eléggé félelmetes lehet a számodra.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma valamilyen módon középpontba kerülhet nálad az idő. Ez több formában is előfordulhat, például, hogy azon morfondírozol, hogy hasznosan töltötted-e az időd az eddigi életedben, vagy elkezded tudatosan figyelni, hogy mennyi időt is töltesz bizonyos dolgokkal.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A körülötted lévők ma olyan dolgokat kezdhetnek el pedzegetni neked, amikkel nagyon nem akarsz foglalkozni. A struccpolitika azonban most nem jó stratégia. Azokkal a dolgokkal is szembe kell nézned, amik nem szimpatikusak!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma karbantartási munkák nehezíthetik a napodat. Az is lehet, hogy te végzed őket, például a lakásodban vagy az autódon, de az is megeshet, hogy tőled teljesen függetlenek, de mégis kihatnak rád, például egy útépítés akadályoz a haladásban.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp: Csütörtök zavaró tényezőkkel

(Fotó: unsplash)

Skorpió

Ma rád törhet a versengési láz, ami még jól is jöhet, hogyha motivál. Azt viszont ne felejtsd el, hogy akikkel versenyzel, nem ellenségek, legfeljebb csak ellenfelek az adott szituációban.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Meg van az esélye, hogy ma nem leszel jó hangulatban. A rosszkedvedet pedig másokon próbálod levezetni, például úgy, hogy leszólod vagy lecicceged őket. Az nem baj, ha rossz kedved van, múló állapot, de ne bánts miatta másokat!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma csípős hangulatodban leszel, ami úgy nyilvánulhat meg, hogy bárkinek könnyen beszólsz. Ez sok sértődést és nagy összeveszéseket eredményezhet. Nem biztos, hogy erre vágysz, úgyhogy inkább tartsd kordában a nyelved!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma nagyon elszaladhat veled a ló, aminek könnyen rossz vége lehet, de szerencsére még idejében észbe kapsz és leállítod saját magad. Ez az egész egy nagy tanulási folyamat része, ami ma történik.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma ismét könnyen elkövetheted azt a hibát, amit gyakran szoktál, méghozzá, hogy háttérbe sorolod magad másokhoz képest. Vedd észre és ne engedd ez magadnak. Védd meg önmagad saját magadtól!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top