nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. 10. 20.: Gyors péntek

Napi horoszkóp 2023. 10. 20.: Gyors péntek

A mai nap egyes csillagjegyeknek igazi kapkodással telhet.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma könnyen eluralkodhatnak rajtad az érzéseid. De az lenne a legjobb, ha türtőztetnéd magad, és picit visszafognád az érzelmeidet. Kollégáidnak így is fel fog tűnni, hogy nem vagy önmagad.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma nagyon kiegyensúlyozott vagy. Mindenkinek szívesen segítesz, még kérni sem kell. Senki sem fog visszautasítani, mert ma mindenkivel nagyon kedves vagy. Egyesek kicsit meg is lepődnek rajtad, ezt az oldaladat még nem ismerték.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma megtapasztalhatod csillagjegyed kettősségét. Hullámzik a hangulatod, de valójában fogalmad sincs, hogy miért. Ez a hangulatingadozás azonban hidd el, nemcsak téged készít ki, hanem a környezeted is.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma nagyon érzékeny vagy, ha megteheted, akkor dolgozz otthonról, mert nincs szükséged senki társaságára. Arra vágysz, hogy egy kicsit egyedül lehess, ugyanis túl sok volt a nyüzsgés a probléma. Ezt a hétvégét szánd a pihenésre, feltöltődésre.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma mindenkivel könnyedén megtalálod a közös hangot. Te vagy a csapat húzóereje, amitől a többiek is fellelkesednek, és pénteken is annyi energiát tudtok beletenni a munkába, mintha csak a hét első fele lenne.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ha vannak elmaradt feladataid, akkor azonnal láss neki. Itt a hosszú hétvége, a legjobb, ha ma mindent lerendezel. Mindig precíz és pontos vagy, ezért leszúrásra egyáltalán nem kell számítanod a főnöködtől.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Valamiért idegesen indulsz neki a mai napnak, talán egy elmaradt munka az oka. Napközben azonban meg jön a munkakedved, attól pedig még jobban belelkesülsz, hogy jön a hosszú hétvége.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 10. 20.: Gyors péntek

(Fotó: unsplash)

Skorpió

Rendkívüli teljesítményt nyújtasz, ezt pedig a főnököd is észre fogja venni. A dicséret sem marad el, sőt még fizetésemelésre is számíthatsz a következő időszakban. Csak így tovább, de azért hétvégén pihenj!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Egész nap csak mosolyogsz, mindenki meg is lepődik, ugyanis eltűnt a szokásos feszültség. Mindennek megvan az oka, ennek a jókedvnek például a háromnapos hosszú hétvége. Gyorsan végezd el a munkád, és irány pihenni.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Nem kell ragaszkodnod az elképzeléseidhez, ugyanis eddig egy lépést sem tettél előre. Túl sok minden van a fejedben, így pedig nem lehet gondolkodni. Az egész napod a kapkodásról fog szólni.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma hajlamos vagy az álmodozásra, pedig a munkádra kellene figyelned. Benne vagy egy projektben, ami nem sikerül, ha nem koncentrálsz. Szóval a mai nap még szóljon a munkáról, holnaptól mehet a pihenés és az álmodozás.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma mindenki téged talál meg a problémáival. Tanácsot adhatsz, de nem oldhatod meg azokat helyettük. Nem muszáj mindenki lelki szemetesládájának lenned. Ha úgy érzed, eleged van, akkor nem kell hallgatnod a mások problémáit.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top