nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. 10. 21.: Új remények

Napi horoszkóp 2023. 10. 21.: Új remények

A mai nap sok mindennek a kezdete lehet, de persze ehhez a csillagjegyek is kellenek.

Kos

A napi horoszkóp szerint hidd el, ma nem akar mindenki átverni téged. Valaki ma kifejezetten azért közeledik feléd, mert a barátod szeretne lenni. Fogadd el a közeledést, ne gondolj egyszerre valami rosszra. Túlságosan negatív vagy mostanában, ideje ezen változtatni.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma új utak nyílnak meg előtted, ne félj elindulni rajtuk és változtatni. Minden problémádat megoldhatja, ha bátorságot gyűjtesz. Eddig úgyis a mocsár legmélyén ültél, épp itt az ideje, hogy felhúzd magad onnan!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Kicsit nyomaszt a dolog, hogy mindenki sikeres körülötted, te pedig úgy érzed, hogy le vagy maradva. Fejezd be az önsajnálatot, és tegyél az ellen, ami éppen van. Kezdj el gondolkodni terveket szőni.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Épp ideje, hogy a mai nap a pihenésről szóljon. Az elmúlt pár heted nagyon meghúztad, amit a főnöd is értékel ugyan, de ez nem minden. A családot és a barátokat sem szabad elhanyagolni.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma elöntenek az érzések, ezt pedig meg kell osztanod valakivel. Barátaid közül bárkit felhívhatsz. Délutánra szervezzetek egy programot, ahol tudtok picit beszélgetni. Nagyon rád fér, és tényleg sikerül túljutni ezen az akadályon, ami nyomta a lelked.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Szedd össze a családot és menjetek el valahova közösen. Mindenkire rá fér a pihenés és ezt te is tudod. Másrészt nagyon rég volt egy ilyen közös kiruccanás.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma feszülten ébredsz, pedig nincs is miért. Össze is veszel a körülötted lévőkkel. Nincs és nem is lesz jó napod, nagyon feszült vagy a jövőd illetően. De inkább a megoldásokon gondolkodj, ne azon, kivel lehet még vitatkozni.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 10. 21.: Új remények

(Fotó: unsplash)

Skorpió

Élj a lehetőségekkel, vedd észre őket, amik szembe jönnek veled. Nagyon sok új dologba belefoghatsz, csak picit kell koncentrálnod. Szedd össze magad, és építsd fel fejben a következő hónapokat.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Nagyon jól indul a nap, hisz az egész hétvégét szeretteiddel töltheted. Minden eltervezett programot megvalósíthattok, semmi nem akadályoz meg abban, hogy egy fantasztikus napot zárjatok.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma akár egész nap pizsiben maradhatsz otthon, hisz tegnap mindent elintéztél, ma semmi dolgod. Ha egyedül vagy, azt teheted, amihez csak kedved van. Ilyen is rég történt veled! Minden másodpercét élvezd.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma nagyon kreatív vagy, tele vagy ötletekkel. A megvalósításba azonban ne fogj bele azonnal. Ne hamarkodj el semmit. Kicsit gondold át a dolgaidat a hétvégén, és új reményekkel kezd a jövő hetet.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Mostanában mindent és mindenkit elhanyagoltál. Nem találkoztál a barátaiddal, nem jártál el edzeni sem. Emiatt van egy kis bűntudatod, de ma jóvá teheted a dolgokat, és időd is van rá! Szóval hajrá!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top