nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. 10. 23.: Ünnepi hétfő

Napi horoszkóp 2023. 10. 23.: Ünnepi hétfő

Attól, hogy ünnepi, elég puskaporosra sikeredik ez a hétfő.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma egy kifejezetten érdekes információcserének leszel fültanúja. De nem szabad mindent biztosra venni, jobb, ha utánajársz. Nem szabad egyszerre a legrosszabbra gondolni.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma valakitől egy érzelmes telefonhívás érkezik, de sajnos az illető nagyon maga alatt van. Beszélj meg vele egy időpontot, amikor találkozhattok. Próbálj neki segíteni a legjobb tudásod szerint. A barátod bajban van!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma kicsit úgy érzed, hogy ki vagy üresedve. Nem szereted a munkád, nem vagy elégedett a magánéleteddel, a körülötted lévő emberekkel. Elkapott a szomorúság, de ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad teljesen.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma valakivel nézeteltérésbe keveredsz. A nap végére közös nevezőre juthattok, csak meg kell nyugodnotok, különben egy hatalmas vita kerekedhet a reggeli összeszólalkozásból. A mai napot inkább pihenéssel, mint veszekedéssel töltsd.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma valakivel könnyen összeszólalkozhatsz, mert egyáltalán nem egyezik a véleményetek. Mielőtt azonban nagyobb vita lenne belőle, vegyél egy mély levegőt és gondolkodj el rajta, hogy megéri-e, hogy ezt az ünnepi hétfőd elrontsa!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma valaki nehéz döntés elé állíthat, méghozzá azért, mert az illető komoly bajban van. Hallgasd meg, próbálj neki segíteni. Ez a minimum, amit megtehetsz érte! Amikor te bajban vagy, ő is sokat segít neked!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Okozhat neked némi feszültséged, hogy ma egyáltalán nem tudod befogni a szád. Nem mindenki bírja a kritikát, te pedig nagyon élesen tudsz fogalmazni. Picit vegyél vissza, és inkább élvezd, hogy otthon vagy, és pihenhetsz hétfőn!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 10. 23.: Ünnepi hétfő

(Fotó: unsplash)

Skorpió

Nagyon figyelj oda arra, hogy kivel osztod meg titkaid, mert valaki a környezetben egyáltalán nem megbízható. Erre azonban nagyon későn jössz rá, hogy ki az! Mindenesetre légy óvatos.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Talán a csillagjegyek közül neked alakul a legjobban a nap. Pihenéssel, a családdal és barátokkal töltöd az október 23-at. Feltöltődve, új energiákkal vágsz bele a következő

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma kétely költözik a lelkedbe valamivel vagy valakivel kapcsolatban. Ne hamarkodj el semmit, előbb gondold végig és gyűjts információkat. Lehet, hogy most nagyon rosszul érzed, és igazából semmi ok az aggodalomra.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma csalódni fogsz valakiben, akiben eddig teljesen megbíztál. Túlságosan naiv vagy, hamar bizalmat adsz bárkinek, de az élet mindig tanít, és most te is megkapod a leckéd. Tanulj a helyzetből!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma az egyik ismerősödről vagy családtagodról olyan dolgok derülnek ki, amiket álmaidban sem gondoltál volna soha. Teljesen lesokkoltak a történtek, nem is tudsz ma semmi érdemlegesbe fogni, mert egyszerűen levegőt alig kapsz. Dolgozd fel, rázd le, mert holnap munkanap!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top