nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp: Új ingereket hozó szerda

Napi horoszkóp 2023. 10. 25.: Új ingereket hozó szerda

Újdonságok érkezhetnek ma, amik először nehézségnek tűnhetnek, de lehet, hogy mégsem azok.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma meggyűlhet a bajod a törvényekkel, akár a gyakorlatban is, valamiféle szabálysértés kapcsán. De az is lehet, hogy elméleti problémád lesz vele, például egy adott paragrafust kell megkeresned és helyesen értelmezned.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Régi idők ételein járhat ma az eszed, például a nagyi főztjén. Itt nem csak a hasadra gondolsz, hanem valójában nosztalgiázol, arról az időszakról, amikor még minden más volt. Érdemes lehet ebből töltekezned, csak ne ragadj a múltban.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma olyan döntés előtt állhatsz, amikor választanod, kell, hogy a vezérkarba kerülsz egy bizonyos szituációban, ami jó pozíció, de felelősséggel jár, vagy nem vállalod, akkor viszont mások mondják meg, mit csinálj.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma sok lehet a feladatod és erős lehet a tempó, úgyhogy nagyon kell hajtanod, hogy elérd, amit szeretnél. Ez nem könnyű számodra, mert te lassabb és átgondolósabb típus vagy. Ez most egy lehetőség, hogy kipróbálj valami újat.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma meggyűlhet a bajod a pénzzel, vagyis inkább a pénzhez való viszonyoddal. Megtörténhet, hogy valaki zsugorinak titulál, ami nagyon rosszul esik, ezért mélyebben átgondolod, hogyan is állsz ezzel a kérdéssel.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma elkezdhet foglalkoztatni az erőd, méghozzá a fizikai erőd, valamint a tested működése. Az izmaid felépítése stb. Igen, az emberi test egy csodálatosan működő rendszer, érdemes elgondolkodni és elámulni rajta.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Szokásos módon ma is az egyensúlyt keresed, ám most bizonyos külső hatásoknak köszönhetően kezdesz rájönni, hogy nem lehet mindig középen lenni, néha mindenki kibillen és ez így van rendjén, még egy Mérleg esetében is.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp: Új ingereket hozó szerda

(Fotó: unsplash)

Skorpió

Valami felkavarhatja ma nálad az állóvizet, amit támadásként érzékelsz és te is támadással válaszolsz, de ez nem biztos, hogy jó így. Lehet, hogy jobban meg kellene nézned, mi okozta a helyzetet, még az is lehet, hogy a végén jól jössz ki belőle.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

A hagyományos értékrend és a te különleges gondolatvilágod állnak egymással harcban benned- Ma rájöhetsz, hogy nem feltétlenül kell választanod a kettő közül, hanem akár ötvözheted is őket.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ingatlanvásárláson vagy befektetésen törheted a fejed, vagy ez jöhet ma szembe veled. Mivel szereted a jövedelmező célokat és a nagyszabású terveket, kedvedre való lesz a téma, de vigyázz, ne csak az anyagi, hanem az érzelmi tényezőkre is figyelj.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Annak ellenére, hogy nagy újító vagy, ma valahogy mégis a hagyományos dolgok kezdhetnek el vonzani. Olyan területek, amikkel eddig nem foglalkoztál, régi könyvek, kézművesség. Érdemes lehet megismerkedned azzal a területtel, ami vonz.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Valószínűleg elkezdesz az egészséged megóvására vagy helyrehozására fókuszálni. Ezt jól teszed, de arra vigyázz, hogy ne vidd túlzásba, mert hajlamos vagy rá. A túl szigorú böjttel, vagy túl erős edzésprogrammal csak ártanál magadnak.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top