nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. 10. 28.: Egyszerű szombat

Napi horoszkóp 2023. 10. 28.: Egyszerű szombat

A szombat a csillagjegyek többségének egész jól alakul.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma feszülten ébredsz, pedig nincs is miért. Össze is szólalkoztok a pároddal. Azonban annyi a feladatod, hogy estére már nem is fogsz emlékezni rá, hogy mi volt a vita tárgya. Szóval amilyen rosszul indult a nap, annyira jól folytatódik.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Annak ellenére, hogy ez egy rövid hét volt, nagyon vártad a hétvégét. Egész héten fáradt voltál, és kimerült. Ha teheted, ma inkább pihenj, tölts egy kis időt a családdal. Régen volt ilyen nap.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Nagyon jól indul a nap, hisz az egész hétvégét szeretteiddel töltheted. Minden programot megvalósíthattok, semmi nem akadályoz meg abban, hogy egy fantasztikus napot zárjatok. A mai nap nagyon felfog tölteni. Ez hiányzott neked.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma akár egész nap pizsiben maradhatsz otthon. Ha egyedül vagy, azt teheted, amihez csak kedved van. Ha pedig nem, akkor beszéljétek meg, hogy ma mindenkinek megfelel-e a semmittevés. Egész jó program nem igaz?

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma nagyon kreatív vagy, tele vagy ötletekkel. Azért ne ugorj fejest a dolgokba, jobb, ha előbb mindent alaposan átgondolsz, erre pedig tökéletes választás ez a hétvége. Hétfőre mindent okosan, nyugodtan megtervezhetsz.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Az elmúlt időszakban sajnos nem volt időd semmire. Nem találkoztál a barátaiddal vagy nem edzettél, de ma bepótolhatsz ebből néhány dolgot. Ez pedig maximálisan feltölt, sőt, a bűntudatod is elmúlik, ami ezidáig gyötört.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma nyitottnak kell lenned mindenre. Valaki ma kifejezetten azért közeledik feléd, mert a barátod szeretne lenni. Többet azonban ne láss bele ebbe az egészbe, ne kombinálj, egyszerűen csak a barátod akar lenni. Ennyi.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 10. 28.: Egyszerű szombat

(Fotó: unsplash)

Skorpió

Ma új utakat nyit meg előtted az élet. Ne félj elindulni rajtuk és változtatni. Minden problémádat megoldhatja, ha bátorságot gyűjtesz. Ezen a hétvégén az év utolsó hónapjaira kitalálod a menetrendet, ami eseményektől nem lesz mentes.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Kicsit nyomaszt a dolog, hogy mindenki sikeres körülötted, te pedig úgy érzed, hogy le vagy maradva. Ahelyett, hogy magadat sajnáltatnád, próbáld kihozni a helyzetből a legtöbbet. Döntsd el végre, mit akarsz, hogy aztán sikeres légy!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Egy nagyon nehéz időszakon mész most keresztül. Nagyon nehéz felülkerekedni a fájdalmon, de meg kell tenned. Meg kell tenned annak érdekében, hogy aztán tovább tudj lépni.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma elöntenek az érzések, ezt pedig meg kell osztanod valakivel. Szervezz egy programot valami csendes helyen, ahol nyugodtan beszélgetsz a barátaiddal. Te megkönnyebbülsz, a tőlük kapott tanácsok pedig nagy segítségedre lesznek.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Egy klassz, családi napnak néztek elébe. Mindenkire ráfér egy kis pihenés, szóval a legjobb egy közös kirándulós vagy wellness program. Vágjatok bele, és érezzétek nagyon jól magatok.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top