nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. 10. 29.: Mélabús vasárnap

Napi horoszkóp 2023. 10. 29.: Mélabús vasárnap

A mai nap nem épp a vidámságról szól – egyes csillagjegyeknek.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma hajlamos vagy borúsan látni a dolgokat, de próbálj úrrá lenni ezen az állapoton. Oszd meg a gondolataid másokkal, kérj tanácsot, és ne hagyd, hogy teljesen eluralkodjon rajtad a bánat. Jobban érzed majd magad egy nagy beszélgetés után.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Megtervezett programjaidnak semmi nem áll az útjába, minden halad a maga útján. Rád fér a kikapcsolódás, kemény hét van mögötted. A mai nap alkalmas arra, hogy a barátokkal vagy a családdal kicsit kiruccanjatok!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma semmi kedved a társasághoz. Azonban próbálj visszatérni a jelenbe, mert a párodnak itt van szüksége rád. Beszélgessetek, egy kicsit, vagy menjetek el otthonról. Kicsit szakadj ki a megszokott környezetedből. Segíteni fog.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Sokat dolgoztál a héten, de mégis tele vagy energiával. De valahogy mégsem találod a helyed. Nem akarsz otthon ülni, de a család és a barátok sem hajlanak arra, hogy menjetek valahova, ez pedig elszomorít.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma már optimistább vagy, mint az elmúlt napokban. Kell egy kis kikapcsolódás. Találj ki magadnak valami olyan programot, ami feltölt. Ha ez egy film megnézése, akkor nézz filmet!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma nagyon nosztalgikus hangulatban vagy, előtörnek belőled az emlékek. A fotókat nézegetve rájössz, mennyire szerencsés vagy, és mennyire csodálatos gyermekkorod volt. Szép emlékkel teli történeteid vannak.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ha nincs kedved kimozdulni, akkor egy délutáni szunyókálás is jót fog tenni a lelkednek, de ha mégis kiszakadnál a mindennapokból, akkor ne fogd vissza magad. A mai nap szóljon valami másról!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 10. 29.: Mélabús vasárnap

(Fotó: unsplash)

Skorpió

Ma nem érzed túl jól magad lelkileg és nem is tudsz megnyílni, hogy elmondd a problémád másoknak. Nem szabad teljesen elzárkóznod, mert annak depresszió lesz a vége. Próbálj erőt venni magadon, és nyiss valaki felé, könnyíts a lelkeden.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma mindenképpen ki kell kapcsolódnod, megérdemled! A jövő heted nem lesz könnyű, ami a munkát illeti. Szóval nem árt, ha kicsit ma a pihenésre koncentrálsz. Minden erődre és energiádra szükség lesz.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma te választasz. Otthon maradsz a pároddal és összebújtok a tévé előtt vagy kisit kimozdultok. Bármelyik mellett is teszed le a voksod, nincs rossz választás. Beszéljétek meg, hogy mit szeretnétek inkább.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Hatalmas ötleteid támadnak ma, de mivel nem dolgozol, vesd őket papírra és tedd félre. Ez a nap nem a munkáé. Ma a családodra kell koncentrálnod. Szervezzetek valami szuper programot mára. A vasárnap erről szól!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma nem vagy a topon sem lelkileg sem pedig testileg. A mai napot pont ezért használd pihenésre, nehogy valami betegség legyen a vége. Szükség van rád a munkahelyeden, most nem betegedhetsz meg!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top