nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. 11. 10.: Sietős péntek

Napi horoszkóp 2023. 11. 10.: Sietős péntek

A hét utolsó munkanapja szó szerint elrepül majd a csillagjegyeknek.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma tele vagy ötletekkel és energiával. Magad is meglepődsz, mennyire. Reméled, hogy főnököd meghallgat és nem tartja majd butaságnak terveidet. Állj elé, és mondd el, mit gondolsz, meglásd, a belefektetett energiád megtérül.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma nagyon gyorsan végzed a munkád, szinte semmi nem állíthat meg. Rendkívül fontos, hogy jól is teljesíts. Ne görcsölj a feladatokon, ma péntek van, inkább végezz gyorsan, és indulhat a hétvége.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma reggel nem valami vidáman ébredsz. Nem lesz kedved semmihez, pláne nem dolgozni menni. Ez egy ilyen nap, csak elkezdeni nehéz, hidd el, utána már minden könnyebben fog menni.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma kifejezetten küzdelmes nap elé nézel. Vegyél egy nagy levegőt és próbálj rendet tenni a gondolataidban, mert ha fejben rendben vagy, a gondokat is hamar le tudod majd küzdeni.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Hirtelen felindulásból sosem jó dönteni, előbb mindig higgadj le. Próbálj meg kompromisszumot kötni. Péntek van, tedd le a munkahelyi terheket, majd hétfőn visszatérsz a problémára.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma kénytelen vagy meghallgatni mindenkit, de semmiképp se kezdj el pletykálni. Mert aki megbízott benned és elmondta neked személyes gondjait nagyon csalódott lesz. Amúgy sem szép pletykálkodni, te is kerülhetsz még nehéz helyzetbe.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Nagyon nehéz heted volt, rettenetes fáradt vagy. A mindennapi dolgaiddal is megakadtál, hosszú idő után nem tudod, hogy merre tovább. A hétvégét szánd arra, hogy leülsz, és kicsit gondolod végig a lehetőségeidet.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 11. 10.: Sietős péntek

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Ma a fejedre nőhetnek a dolgok, de természetesen csak akkor, ha mindezt hagyod. Megint túl sok tennivalót halmoztál fel így hétvége előtt. Ezen a dolgon ideje változtatni. Csak magad stresszeled azzal, hogy rosszul osztod be az időd.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Mostanában mindig csak a munkáddal vagy elfoglalva, ami nem feltétlenül jó dolog. A hétvégére készülj programokkal, mozdulj ki a családdal vagy a barátokkal. Mikor pihentél utoljára?

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Egyre fontosabbá válik számodra egy bizonyos személy, akiről eddig még csak tudomást sem vettél. Már elkezdted megismerni, folytasd tovább, alakulhatnak számodra nagyon jól is dolgok. Ha pedig van párod, akkor lepd meg valami klassz programmal a hétvégére.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

A mai nap úgy érzed, változtatnod kell magadon. Nem érzed jól magad a bőrödben. Gondold át, mi lehet a baj, hol van az elakadás. Meglásd megfogod találni a lehetőségeket. Csak kicsit foglalkozz magaddal.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma igazán felszabadultan dolgozhatsz, ugyanis minden nehézség nélkül végezheted a munkádat. Az is segíti a hangulatod, hogy ma péntek van. Tele vagy tervekkel a hétvégét illetően, és ez feldob.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top