nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp: Egy szombat, ami feltölt

Napi horoszkóp 2023. 11. 11.: Egy szombat, ami feltölt

A mai napon a főszerep a pihenésé lesz.

Kos

A napi horoszkóp nagy lelkesedéssel tölt el, hogy ismét szombat van, főleg, hogy párod is otthon van ma. Találjatok ki egy jó programot, akár egy közös vásárlás is jól sikerülhet. A mai nap csak a tiétek.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Szombat van és te hulla fáradt vagy. Nagyon nehéz heted volt, nem is tudsz megmozdulni a fáradtságtól. Ma tarts egy lusta napot. Neked is kijár egy jó szombat.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma szombat van, de a reggelt egy kis munkával kell kezdened, tegnap ugyanis nem értél a végére. Energikusabb vagy a szokásosnál, így hamar túleshetsz rajta, és kezdődhet a hétvége.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma a pároddal az estét együtt tölthetitek. Foglalj asztalt egy romantikus étteremben, megérdemlitek. Ha nincs párod, akkor hívd fel a barátaidat és csináljatok valami jó kis programot.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Nagyon sűrű nap elé nézel, mert egy kicsit elúsztál a heti teendőiddel. Ha összeszeded magad, akkor mindennel végezhetsz kora délután. Az estét pedig már azokkal töltheted, akiket igazán szeretsz.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Nem feltétlenül szükséges mindent ma megcsinálnod, hisz holnap segítséged is lesz. Csak azt a munkát végezd el, ami nem tűr halasztást, a többit majd megoldjátok. Neked is kell egy kis pihenés. Ez a szombat legyen a tiéd.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Rátok fér egy kis romantika a pároddal. Ha nincs párod, akkor a mai napot töltsd a családdal vagy a barátokkal. Szombat van, mozdulj ki végre. Időközönként kell egy ilyen nap.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp: Egy szombat, ami feltölt

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Régen találkoztatok már barátaitokkal, kitűnő este vár rátok. A szombati napod is nyugis lesz, rengeteg pozitív dolog ér ma. Nehéz heted volt, rád fér a töltődés. Ez a szombati nap pedig megadja neked ezt.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Nagyon elfáradtál a héten, ma nincs is kedved semmihez. Gondolj arra, hogyha azonban ma mindent megcsinálsz, akkor holnap tényleg semmihez nem kell hozzányúlnod. Ez pedig lelkesedéssel tölthet el.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Barátaiddal egy fantasztikus bulit szerveztetek, ahol végre te is kiengedheted a fáradt gőzt. Az alkohollal azonban csínján bánj, mert keveset aludtál a héten, fáradt vagy, nehogy megártson!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ha egyedül akarsz lenni, akkor ne habozz, otthon is eltöltheted jól az időt. Ha azonban társaságra vágysz, akkor szedd össze a barátaidat. Ennyi egyszerű.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Családod ettől teljesen kiakad, mert mindig csak a munkáról beszélsz, mindig dolgozol. El kell gondolkodnod, hogy mi a fontosabb, mert elveszítheted őket. Tedd félre a munkát és szervezz velük közös programot.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top