nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. 11. 12.: Pihentető vasárnap

Napi horoszkóp 2023. 11. 12.: Pihentető vasárnap

Nyugodt vasárnap, konfliktusok nélkül.

Kos

A napi horoszkóp szerint vasárnap a pihenésé, nem is kell ma tenned semmit. Neked is szükséged van a pihenésre. Muszáj is lenne, hogy így tegyél, hisz nagyon hosszú és fárasztó hét elé nézel.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A vasárnapi pihenés nem mindenkinek jár ki, mert munkája nem tűr halasztást. A lényeg, hogy ne te légy ma ez az ember, mert haragra gerjesztheted vele párodat. Alig találkoztok a munkád miatt, legalább ma tedd félre azt.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A vasárnap számodra mindig a családé. Ne hagyd, hogy zaklassanak, arra ott vannak a hétköznapok. Ebéd után még egy rövid kirándulást is beiktathattok. A mai nap tényleg legyen a családé.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma végre pihenhetsz. Egész nap, legálisan. Iszonyat fáradt vagy, szóval rád is fér. A jövő heted sem lesz könnyű, de bírni fogod a strapát. A karácsonyi időszaktól rettegsz munkaügyileg, készülj fel, valóban nem lesz egyszerű.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

A mai nap a lustálkodásé. Kikelni sincs kedved az ágyból, de nincs is rá szükség. Csináld azt ma, amihez a legnagyobb kedved van. Ne érdekeljen semmi és senki. Megérdemled.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A héten nagyon kevés időt tölthettél családoddal, a mai nap azonban bepótolhatod a mulasztást. Nagyon boldoggá teszed ezzel szeretteidet, sőt még szüleidet vagy nagyszüleidet is lesz időd meglátogatni.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

A mai nap legyen a családé és a barátoké, ha nem vágysz társaságra, akkor pedig pihenj. A jövő hét húzós lesz, muszáj picit kikapcsolódnod. Szóval a mai nap töltődj.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 11. 12.: Pihentető vasárnap

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Ma kivételesen semmi dolgod sincs, amit rettenetesen élvezel. Add át magad a lustálkodásnak, felejtsd el a telefont. Ez a te napod. Pihenj, kapcsolódj ki, relaxálj.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Mostanában nagyon feszült voltál, ma azonban kiengedheted a fáradt gőzt. Egy közös program a barátaiddal teljesen alkalmas erre. Úgyis rengeteg megbeszélnivalótok van.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A vasárnap tele lesz meglepetéssel. Váratlan ismerős toppan be hozzád, de te nagyon örülsz ennek. Egy rég nem látott barát vagy rokon kéri majd a segítséged, légy nyitott, és ha tudod, akkor támogasd.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Fordulatos vasárnap vár rád. Meglepő információ birtokába jutsz majd, amivel hirtelen nem is tudsz mit kezdeni. Higgadj le, gondold végig, és csak utána szólalj meg, fejtsd kia véleményed.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A vasárnap sem lesz egy unalmas nap. Tele leszel klassz programokkal, amit végre a családoddal és a szeretteiddel ülhetsz meg. Használd ki minden percét, nagyon jól lesz. Igazi energiabomba lesz a nap.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top