nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. 11. 15.: Szélsőséges szerda

Napi horoszkóp 2023. 11. 15.: Szélsőséges szerda

Néhány csillagjegynek nagyon jól telhet a mai nap, míg másokra pont az ellenkezője igaz.

Kos

A napi horoszkóp szerint olyan valami nehezedhet most a nyakadba, amit valójában nem neked kellene megoldanod. Erővel viszont nem fogod tudni megoldani ezt a helyzetet, a ravaszság most többet segíthet!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma jó hírt kaphatsz. Valami olyan valami közeledik feléd, amire már régóta vágytál. Mindez érthető módon, kihathat az egész napodra, ami így vidáman és mosolygósan fog telni, még az is lehet, hogy másokat is jobb kedvre derítesz.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Régóta vársz valamire, feszülten és türelmetlenül, viszont úgy tűnik, hogy ma sem kapod meg, vagy nem úgy, ahogyan vártad, emiatt pedig feszült és lehangolt lehetsz. Próbáld inkább másra terelni a figyelmedet.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Lehetséges, hogy valakik megpróbáltak lóvá tenni vagy megkárosítani, amire most rájössz. Először rosszul esik az érzékeny lelkednek, de nézd a jó oldalát, mostantól óvatosabb leszel, hiszen nem bízhatsz meg bárkiben

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma nagyon motivált vagy, tele vagy tervekkel. Vidám, optimista hangulatban telik a napod. Arra vigyázz, hogy ne csak a jövőre, hanem a jelen pillanatra is fókuszálj, mert itt is szükség van a figyelmedre.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Úgy érezheted magad ma, mint, aki meg van átkozva. Ez nem biztos, hogy így van, egyszerűen csak nem alakulhatnak mindig úgy a dolgok, ahogy te szeretnéd. Ez alázatra próbál tanítani téged. Ne akarj mindent kontrollálni.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Jóleső kedvességben lehet ma részed, ami érkezhet akár egy jó baráttól, akár egy idegentől is. Ami biztos, hogy nagyon jól fog esni a lelkednek és még sokáig tudsz majd töltekezni belőle.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 11. 15.: Szélsőséges szerda

(Fotó: unsplash)

Skorpió

Azt hiszed, hogy minden sínen van, de aztán kiderül, hogy nagyot tévedtél. Ennek az az oka, hogy az önhittség csapdájába estél. Ne egy illúziószerű képet lebegtess magad előtt mint példakép, inkább fogadd el magad olyannak, amilyen vagy.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Hatalmas terveid vannak több területen is, amiket mind ma akarsz megvalósítani. Valóban mindegyik jó ötlet, de nem kell mindent egyszerre csinálnod, nem is lehet. Nyugodj meg egy kicsit, mindent a maga idejében.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Hatalmas terveid vannak több területen is, amiket mind ma akarsz megvalósítani. Valóban mindegyik jó ötlet, de nem kell mindent egyszerre csinálnod, nem is lehet. Nyugodj meg egy kicsit, mindent a maga idejében.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma nehéz helyzetbe kerülhetsz, amit szokásodhoz híven egyedül próbálsz megoldani, de ezúttal ez nem fog menni. Segítségre lesz szükséged, amit meg is kapsz méghozzá olyan helyről, ahonnan nem is várnád.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Cselszövés folyhat körülötted, de vagy olyan szerencsés, hogy te ne ess neki áldozatul. Mindez óvatosságra tanít és megerősít abban, hogy különleges védelem alatt állsz.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top