nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. 11. 16.: Buzdító csütörtök

Napi horoszkóp 2023. 11. 16.: Buzdító csütörtök

Különleges csütörtökre ébredtek ma a csillagjegyek...

Kos

A napi horoszkóp szerint egyre inkább megmutatkoznak annak a jelei, hogy ideje rendet raknod az életedben, ráadásul nem a tőled megszokott türelmetlen és kíméletlen módon, hanem lassan és átgondoltan, felelősséget vállalva

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Romantikus ábrándokba hajszolhatod ma magad, arról, hogy minden úgy lesz, ahogy szeretnéd és neked nem is kell tenned semmit. Ez így nem igaz! Bármit elérhetsz, de bizony meg kell dolgoznod érte!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Könnyen megsértődhetsz ma valamin, ami valójában csak egy apróság, de te túl komolyan veszed és nagyon rosszul esik. A dolgot nehezíti, hogy te általában könnyed és laza vagy, így a környezetted nem fogja tudni kezelni a szokatlan helyzetet.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Fontos, hogy végre elgondolkozz rajta, hogy mi tesz boldoggá és ezért tegyél is! Mert hajlamos vagy, vagy másoktól várni a boldogságot, vagy pedig alárendelni magad. Egyik sem jó megoldás!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma hatalmas változásokat eszközölhetsz, amik hatással lehetnek az életedre. Ma még nem fogod látni, hogy ezek milyen nagy hatású dolgok, és ez nem is baj, de idővel rájössz majd!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma furcsa indíttatásod lehet rá, hogy színészkedni próbálj. De ez nem jó ötlet, pont az a megoldás, ha tisztán, manírok nélkül önmagadat adod, csak hidd el, hogy ez tetszeni fog másoknak, jobban, mint gondolnád!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Nosztalgikus hangulatba kerülhetsz ma. Régi emlékek közt kutakodsz, és legszívesebben visszatérnél oda. Ez már nem lehetséges, helyette indulj el inkább a jövő felé, meglátod, megéri! Most még ismeretlen, de később ismerős lesz!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 11. 16.: Buzdító csütörtök

(Fotó: unsplash)

Skorpió

A kényelemről álmodozol ma, pedig most nincs itt számodra a pihenés ideje. Éppen az a feladat, hogy odatedd magad az életed minden területén, a munkában és a magánéletben egyaránt!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Várod, hogy eljöjjön végre a te időd és közben nem veszed észre, hogy már itt van! Ne feszengj és problémázz, inkább éld az életed és örülj annak, ami körülvesz, minden itt van, amire vágysz, csak van, ami még nem mutatkozott meg.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Már annyira kimerült vagy, hogy átkapcsoltál gépies üzemmódba. Olyan vagy, mint egy robot és még csak észre sem veszed. Pihenned kéne, hogy aztán törődni tudj saját magaddal és a szeretteiddel.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Sokszor csak nézel, de nem látsz, vagyis a lényeget nem látod. Mert valójában befelé kellene nézned ahhoz, hogy megértsd a dolgokat. Bár nem örülsz neki, de most bizony ennek van itt az ideje!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Úgy érzed, hogy préda vagy és vadak lesnek rád, pedig ez nincs is így, egyszerűen csak ki kellene lépned az áldozatszerepből és a sarkadra állni, hidd el, kényelmesebb, mint elszenvedni a dolgokat!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top