nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. 11. 18.: Dolgos szombat

Napi horoszkóp 2023. 11. 18.: Dolgos szombat

A csillagjegyek nagy részének elég dolgos lesz ez a nap.

Kos

A napi horoszkóp szerint szombat van, de neked csak a munkán jár az eszed. Pedig nagyon is jobban tennéd, mert a családod veled szeretné tölteni ezt a napot. Igen, itt az év végi hajrá a nyakadon, de valamikor pihenni is kell!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A mai nap még sajnos a munkáé, ugyanis otthon is akad bőven tennivaló. Ha párod otthon van ma, megkönnyítheti neked a ház körüli teendőket. De ne feledkezz meg a pihenésről sem, mert a jövő heted nem lesz könnyű.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma kifejezetten jó napod lesz. Azt csinálsz, amit akarsz, nincs semmi programod vagy kötelező esemény, amin részt kell venned. Ez jókedvvel, energiával tölt fel. Régen volt ennyire nyugodt szombatod.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma még ugyan dolgoznod kell egy kicsit, de ez nem veszi el a kedved az egész naptól. Este egy baráti összejövetelre vagy hivatalos, miért is ne mennél el. Érezd jól magad egy picit, igazán megérdemled!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Szombat lévén a pihenésnek szeretnéd szentelni a napot. Fárasztó héten vagy túl, rád is fér egy kis lazítás. A mai nap ennek fényében fog telni. Szerencsére a család megérti, hogy néha neked is ki kell engedni a fáradt gőzt.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Elég futkozósra sikerül a szombat, de te ezt egyáltalán nem bánod. Ha ma elrendezel mindent, akkor a holnapi napod szabad lesz. Ennek fényében, ma tele vagy energiával, hogy elvégezz minden feladatot.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Szombaton mindig dolgozol, pedig most otthon is nagy szükség lenne rád. Te döntesz, mi fontosabb: a család vagy a karrier. De jól gondold át. Itt az ideje, hogy egy kis időt tölts a családoddal is. Hiányolnak!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 11. 18.: Dolgos szombat

(Fotó: unsplash)

Skorpió

Ma kifejezetten önző vagy. Ok nélkül akarsz mindent magadnak, méghozzá olyan dolgokat, amelyeket valójában nem szeretsz vagy egyáltalán nem is érdekel. Gondolkodj el rajta, miért csinálod ezt. Ne szítsd a feszültséget!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma valamiért rendkívül feszült vagy. Jobban tennéd, ha este összefutnál barátaiddal, akikkel kiengedheted a fáradt gőzt. Jobban fogod érezni magad utána. Holnap még pihenhetsz. Hajrá!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Fárasztó hetet zártál. Nincs kedved menni sehova és még a kisujjadat sem vagy hajlandó megmozdítani. Nem is kell, pihenj csak, hisz rád fér, és ezt mindenki maximálisan megfogja érteni a családodban.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma viszonylag jó napod lesz, te mégis olyan szomorúnak érzed magad. Nem tudod, miért van rajtad a depresszió, de senkivel nincs kedved sem beszélni, sem találkozni. Ha ennyire nem vagy formában, akkor vonulj el, szedd össze magad, de ha segítségre van szükséged, akkor ne tartsd magadban.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma egy tipikus, nyugodt szombatod lesz. Semmi dolgod, ami elégedettséggel tölt el. Ha úgy tartja kedved, akkor nézz meg a sorozatot, de ha olvasni szeretnél, akkor fogj meg egy könyvet.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top